Whiplr este alternativa la Tinder pentru agăţat după fetişuri [VIDEO]

Pentru că există în continuare o nişă pentru aplicaţii de agăţat şi interacţionat cu necunoscuţi, Whiplr, o , aduce în centrul atenţiei fetişurile.

Te-ai aştepta ca amatorii de aventuri amoroase, alimentate de aplicaţii de mobil, să fie împăcaţi cu cele câteva programe menite să te ajute să găseşti pe cineva interesant în zona ta: Tinder, Grindr sau OKCupid. Te-ai înşela.

O urmare, la un anumit nivel, a lansării recente a filmului , o nouă aplicaţie publicată zilele trecute aduce în prim plan fetişurile sexuale. Cu alte cuvinte, vă ajută să vă definiţi rapid un profil cu câteva imagini şi să agăţaţi pe cineva în perimetrul apropiat doar dacă respectivul sau respectiva are o înclinaţie către aceleaşi activităţi mai mult sau mai puţin neobişnuite în dormitor. După ce v-aţi definit profilul printr-o imagine, o poreclă şi câteva interese extracurriculare, tocmai aţi finalizat partea dificilă a ecuaţiei. Din acel moment nu mai rămâne decât să parcurgeţi lista de persoane interesante din împrejurimi propuse de aplicaţie şi să începeţi să interacţionaţi cu unele dintre ele virtual.

Partea mai puţin obişnuită a aplicaţiei ţine de modul în care vă definiţi sexualitatea. Mai precis, puteţi folosi nişte parametrii precum ,,Sunt interesat 75% de femei” sau ,,Mă interesează 80% bărbaţi.” Fetişurile efective sunt de vreo 10 feluri şi sunt împărţite în categorii destul de sugestive: Comportamentale, Fashion, Obiecte, Materiale.

Pentru că realizatorii aplicaţiei trebuie să-şi asigure o sursă clară de profit, gratuit puteţi trimite doar un număr limitat de mesaje text şi fotografii în fiecare zi anumitor persoane. Dacă veţi deveni dependenţi de Whiplr, puteţi investi între 10 dolari şi 20 de dolari pe lună pentru versiunea fără restricţii.

Alexandru Puiu
06:31 27.02.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video