De ce nu vei putea juca Fallout 76 pe Nintendo Switch

De ce nu vei putea juca Fallout 76 pe Nintendo Switch

Fanii seriei așteaptă cu entuziasm să pună mâna pe Fallout 76. Din păcate pentru posesorii de Nintendo Switch, consola nu va putea găzdui iminentul titlu.

Fallout 76 se pregătește de lansare în mai puțin de o lună. Noul titlu este programat pe 14 noiembrie 2018 și, din prima zi, va fi disponibil pe PlayStation 4, Xbox One și Microsoft Windows. Din păcate, cea mai recentă consolă a celor de la Nintendo lipsește din această listă, iar motivele sunt multe. În plus, nu este prima oară când le auzim.

Deși vedem din ce în ce mai multe jocuri de top lansate pe Switch comparativ cu bătrânul Ninteno Wii U, există în continuare excepții semnificative. Cel mai recent absent confirmat va fi Fallout 76 al celor de la Bethesda.

În contextul în care Bethesda are deja câteva titluri foarte populare pe Nintendo Switch, mulți au fost optimiști că va fi și cazul Fallout 76. Din păcate, se pare că nu va fi cazul, iar argumentul pentru această situație neplăcută a venit de la Pete Hines în cadrul unui discurs de la PAX Australia. Oficialul Bethesda a confirmat că nu a fost sub nicio formă problema de rea voință, decizia fiind una foarte dificilă.

”Switch este ceva ce pot afirma cu certitudine că reprezintă o parte din fiecare conversație cu fiecare dezvoltator pe care o purtăm acum vizavi de ce vom face pe viitor, pentru că o considerăm o platformă viabilă. Dacă jocul va funcționa pe ea, vrem să fie disponibil pe fiecare platformă posibilă. Fallout 76 nu este disponibil pentru că nu a fost posibil.”

Hines a insistat pe faptul că s-a discutat foarte mult despre compatibilitatea Fallout 76 cu Switch, dar hardware-ul consolei nu a fost suficient de capabil pentru asemenea activități. ”Dar sincer, nu este niciun joc aflat în dezvoltare în legătură cu care nu am purtat o discuție. ”Merge ăsta pe Switch, ai un plan pentru Switch?” Nu este obligatoriu. Tot ce facem este ghidat de dezvoltator, dar e ceva ce vrem să fim siguri că se află în mintea oamenilor.” Cu alte cuvinte, deșii Fallout 76 nu ajunge pe Switch, Bethesda face eforturi pentru a-și aduce majoritatea titlurilor viitoare pe consola Nintendo.

Citește și: