Facebook Messenger primește cea mai importantă actualizare din 2018

Facebook Messenger primește cea mai importantă actualizare din 2018

Facebook Messenger a devenit mijlocul preferat de socializare online al multora dintre noi, iar pentru a-și păstra dominația în piață, aplicația a beneficiat de o actualizare importantă.

Sunt multe motive pentru care ai putea să fii tentat să folosești Facebook Messenger, iar aplicația tocmai ți-a mai oferit câteva în plus pentru partea de captură. În cazul în care obișnuiești să imortalizezi diverse cadre pentru a le trimite pe Messenger sau pentru a le posta pe Facebook Stories, te vor încânta cu siguranță noile instrumente.

De acum înainte, direct în Messenger, vei putea crea clipuri de tip Boomerang. Clipurile scurte care merg de la cap la capăt și de la capăt la cap au făcut valuri pe Instagram, iar acum vor fi disponibile în Messenger.

În același update, sunt introduse stickere pentru realitate augmentată și noi artifici vizuale pentru amatorii de selfie-uri.

Cu introducerea Boomerang și a noului Selfie Mode, s-a ajuns acum la cinci moduri de captură în Facebook Messenger de care poți profita. În timp ce primul este copiat din Instagram, al doilea te ajută să încețoșezi fundalul în selfie-uri, pentru a-ți scoate în evidență fizionomia, mai mult decât locația în care te afli.

Pentru că ne apropiem cu pași repezi de perioada sărbătorilor, nu putea lipsi o colecție stufoasă de filtre și stickere cu tematică de Crăciun. Având în vedere că vei folosi Facebook Messenger pentru a socializa cu mătușa din Italia, ar fi păcat să nu ai niște unelte digitale cu care să transmiți spiritul sărbătorilor într-o videoconferință.

La fel ca în aplicația nativă de captură de pe iPhone sau Android, noile moduri de filmat și fotografiat din Facebook Messenger pot fi alternate printr-un swipe în partea de jos a ecranului. În principiu, dacă obișnuiești să imortalizezi cadre pe Instagram cu camera in-app, procesul este același și pe Messenger.

Noile funcții vor fi disponibile la majoritatea utilizatorilor începând de astăzi, indiferent de platformă.

Citește și: