Cum arhivezi mesajele de pe Facebook Messenger și unde le găsești după

Dacă te-ai decis că vrei să știi cum arhivezi mesajele de pe Facebook Messenger, trebuie să ai în vedere câteva detalii tehnice legate de respectivul proces. 

La fel ca Facebook sau Instagram, Facebook Messenger include o serie numeroasă de funcții a căror utilitate nu este foarte evidentă. În această categorie, intră funcția de arhivare a conversațiilor.

Aifi tentat să crezi că este destul de similară cu funcția de ștergere, pentru că mesajele dispar din listă când le arhivezi. În realitate, nu este chiar așa.

Dacă ai fost vreodată curios cum arhivezi mesajele de pe Facebook Messenger, sistemul este destul de simplu. Pentru o perioadă de timp, a fost suficient să faci un swipe cu degetul de la dreapta la stânga peste conversația de interes. După aceea, alegeai funcția care te interesează. Sistemul respectiv nu mai este valabil.

Acum, indiferent dacă vorbim aplicația Messenger pentru Android sau iPhone, trebuie să ții câteva momente degetul pe numele persoanei cu care ai purtat conversația. Imediat, vi vedea un meniu contextual. Apasă pe More dintre opțiunile din listă și alege Archive.

Imediat, vei vedea cum respectiva conversația a dispărut din lista de dialoguri recente și, mai mult decât atât, nu o găsești nici în istoric, indiferent cât de mult scroll în jos te decizi să faci.

O conversația arhivată nu dispare pentru totdeauna, iar cineva ți-o poate citi. După cum se poate vedea și în clipul de mai sus, mesajele redactate sunt în continuare acolo. Nu le poți accesa însă și nu vor ajunge din nou în prim plan decât în momentul în care inițiezi un nou dialog cu aceeași persoană a cărei mesaje le-ai arhivat.

Nucontează dacă îi scrii tu sau îți scrie ea ție, instant, conversația pe care ai optat să o arhivezi în defavoarea ștersului va redeveni prima în listă împreună cu mesajele tastate în ultima perioadă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: