Facebook schimbă modul în care vorbești cu oamenii din grupuri

Facebook schimbă modul în care vorbești cu oamenii din grupuri

Dacă ai prins camerele de chat AOL, cu siguranță te vei bucura să auzi că Facebook va combina grupurile cu Messenger, fără să te trezești îngropat în spam.

Membrii grupurilor de Facebook vor putea de acum să creeze chat-uri pe diferite subiecte specifice, la care vor putea lua parte până la 250 de membri. Mai mult, se vor putea face apeluri video sau audio cu până la 50 de membri.

Spre exemplu, pe un grup destinat iubitorilor de câini, oamenii pot deschide chat-uri separate pentru orice își doresc: întâlniri în parc, sfaturi de îngrijire a câinilor și fotografii cu cățeii lor, pe măsură ce aceștia cresc.

Aceste camere de chat pentru grupurile de Facebook pot transforma astfel discuțiile care au loc acolo în ceva mai rapid, mai specific și care are potențialul de a întări relațiile dintre membri.

Dacă înainte te enervau notificările pe care le primeai la fiecare mesaj postat pe grupul de Facebook, acum vei primi o invitație pentru fiecare cameră nouă de chat, pentru a putea alege dacă vrei sau nu să primești mai multe notificări din acea discuție. Dacă ratezi o invitație, aceasta nu este pierdută.

O găsești în tab-ul de Chat din cadrul grupului, alături de tab-urile pentru albume, evenimente și fișiere. Dacă o conversație la care ai acceptat să iei parte devine enervantă, poți oricând să oprești notificările. Administratorii grupurilor pot să șteargă aceste camere de chat după bunul plac și să limiteze numărul de oameni care le pot crea.

facebook messenger grupuri chat

În fiecare lună, 1,4 miliarde de oameni sunt activi pe grupurile de Facebook. Integrarea Messengerului în grupurile de Facebook va genera și mai multă activitate pe Facebook. După atâtea scandaluri de securitate și acuzații că dezbină lumea, cei de la Facebook nu se dau bătuți și sunt hotărâți să demonstreze că platforma aduce oamenii împreună, nu îi desparte.

Citește și:
Sursa: Tech Crunch