Cum să ai avion pe Facebook și de ce există reacția asta

Cum să ai avion pe Facebook și de ce există reacția asta

Facebook are un nou emoji pentru reacții, dar reprezentanții companiei spun că e doar ceva provizoriu. Dacă ai noroc, încă mai poți să vezi despre ce e vorba.

Dacă ți-au plăcut emoticoanele de la Facebook, prin care poți să exprimi bucurie, tristețe, furie, uimire sau iubire, Facebook a integrat un nou emoji, dar e destul de bizar și nimeni nu îi înțelege utilitatea.

Pe 31 iulie, mai mulți utilizatori străini au răspândit vestea că pot să folosească un nou emoji care înfățișează un avion. Ce poți să exprimi cu el? Aproape nimic.

În mod normal, emoticoanele sunt utile atunci când vrei să oferi puțină expresivitate mesajelor tale, să fie mai animate, mai „călduroase”, nu doar simple cuvinte reci. Dar acest avion nu exprimă nicio emoție.

facebook emoji

Facebook a declarat că apariția acelui avion este doar provizorie. Se pare că unul dintre angajații Facebook ar fi integrat acest emoji ca parte a unui proiect intern de dezvoltare, dar acea persoană a uitat, pur și simplu, să-l scoată de acolo. Prin urmare, avionul emoji o să dispară în perioada următoare.

Nimeni nu știe ce au vrut să facă și nici la ce ai putea să folosești acel emoji, dar un lucru e cert: Facebook nu intenționează să-l păstreze în acea grilă și tocmai din cauză că e inutil. În afara unor postări despre călătorii, nu ai avea de ce să utilizezi acel avion.

facebook emoji

Reacția cu avion poate fi folosită, dacă ai un telefon cu Android. Prin urmare, e disponibil în varianta mobilă a aplicației și-l găsești doar dacă o actualizezi la cea mai recentă versiune. Ștergi memoria cache de la Settings și ar trebui să vezi și tu ultima ispravă de la Facebook.

Teoretic, ar trebui să îl poți afișa la orice tip de postări, în grila de comentarii. Se află între celelalte cinci emoticoane, însă, odată ce Facebook actualizează sistemul, s-ar putea ca emojiul să dispară.

Sursa: Inverse