Artefactele ciudate din Mexic lansează o nouă conspirație despre extratereștri

Artefactele ciudate din Mexic lansează o nouă conspirație despre extratereștri

OZN-urile și viața extraterestră sunt subiecte care au luat amploare, mai ales în 2017. Astfel, nici 2018 nu este ferit de teorii ale conspirației în ceea ce-i privește.

Spre deosebire de afirmațiile anterioare, care sugerează că extratereștrii trăiesc pe planete îndepărtate, noua teorie sugerează că aceștia au vizitat în trecut Pământul. Asta pentru că s-au descoperit artefacte înfricoșătoare și sculpturi ciudate lângă o peșteră misterioasă din Mexic. Potrivit rapoartelor, artefactele sunt vechi de 5.000 de ani.

Unele sculpturi au ochi anormal de mari și un cap proeminent, trăsături care nu se regăsesc în nicio altă specie care a trăit vreodată pe Pământ. Teoriștii conspirației consideră că aceste artefacte aparțin extratereștrilor care au vizitat planeta noastră în urmă cu mii de ani. Fie extratereștrii au avut artefactele cu ei, fie sculpturile au fost realizate în timpul șederii lor pe planetă.

În plus, mai există o variantă, aceea că oamenii au realizat obiectele, ca dovadă că au văzut și au conviețuit cu ei. Canalul de YouTube UFOmania a realizat un film care arată diverse sculpturi și artefacte descoperite în Mexic. Videoclipul a devenit viral în social media, unde din ce în ce mai mulți internauți devin adepți ai acestei teorii. Printre „obiectele extratereștrilor” se găsesc câteva artefacte de-a dreptul dubioase, ca statuia Gautam Buddha.

Acești conspiraționiști acuză NASA că ascunde adevărul oamenilor, susținând că este imposibil ca o mulțime de oameni de știință, care lucrează la un proiect de două miliarde de dolari, să ignore astfel de descoperiri valoroase. Ei sunt de părere că dacă o agenție atât de mare ca NASA nu este capabilă să managerizeze și să observe astfel de artefacte, atunci ar trebui să lase pe altcineva, iar banii pe care îi primesc, destui de mulți, să fie folosiți de oameni capabili.

Sursa: Sciexaminer