Ed Sheeran face record în România: câte bilete s-au vândut în doar o oră

Ed Sheeran face record în România: câte bilete s-au vândut în doar o oră

Concertul lui Ed Sheeran a fost anunțat recent, însă a reușit deja să bată un record pe România în ceea ce privește vânzarea biletelor.

Ed Sheeran ne-a dovedit că este unul dintre cei mai așteptați artiști din țara noastră. Iar asta reiese din numărul de bilete vândute în primele ore. Organizatorii concertului din data de trei iulie 2019 au precizat că doar în prima oră după punerea în vânzare a biletelor, s-au vândut 17.000 de bilete.

Totodată, în primele ore de la lansarea biletelor care se vând exclusiv online, s-au dat 25.000, iar numărul continuă să crească.

Românii nu sunt singurii care s-au grăbit să-și cumpere un bilet. În aceeași zi, pentru două dintre concerte pe care artistul le va susține în Australia au fost vândute toate cele peste 60.000 de bilete.

Și la noi în țară categoria de bilete în picioare este sold out. Dacă vrei să mergi la concert, poți încă să mai prinzi locuri la categoria unu (pe scaun) – 399 lei, sau la categoria doi (tot pe scaun) – 299 lei. Prețul de 199 de lei al biletelor în picioare a fost cel care le-a făcut să dispară imediat.

În ceea ce privește politica de vânzare a biletelor, aceasta este una foarte strictă. Acestea se vând exclusiv online. De asemenea, o persoană poate să cumpere cu numele său maxim patru bilete, iar numele de familie de pe bilet trebuie să corespundă cu cel din buletin, asta dacă nu vrei să ai probleme la înregistrare.

Concertul va avea loc pe Arena Națională și face parte din turneul mondial „Divide” al artistului, care a început în martie 2017. Până acum, turneul a reușit să se claseze pe prima poziție a clasamentului Pollstar Boxoffice pentru cel mai profitabil turneu de anul trecut, depășind trupa Guns N’Roses.

Citește și: