Cât costă biletul la Metallica pentru concertul din București

Cât costă biletul la Metallica pentru concertul din București

În 2019, vom avea parte de un concert Metallica la București. Trupa revine în Capitală și show-ul incendiar va fi în august. Poți deja să afli cât costă biletele în România.

Pe 14 august 2019, trupa va cânta pe Arena Națională din București. Evenimentul face parte din turneul Worldwired, care a început în octombrie 2016.

Concert Metallica România – Turneul

Conform celor de la Infomusic.ro, turneul Metallica Worldwired revine în Europa și Marea Britanie în perioada 1 mai – 25 august 2019 cu show-uri ce se desfășoară pe stadioane, în parcuri și chiar la un castel.

După seria de concerte din 2017 – 2018, ce a depășit recorduri în 29 de locații de pe tot continentul, Metallica anunță 25 de date în peste 20 de țări. Debutul va avea loc pe 1 mai 2019 la Lisabona. După care, turneul va include orașe în care Metallica nu a mai concertat de mulți ani.

Printre ele, se numără Milano, Zurich, Dublin, Bruxelles (pentru prima oară din 1988), Berlin, Moscova, Varșovia, București, Gothenburg, și chiar orașe cu show-uri în premieră, cum ar fi Trondheim (Norvegia), Hämeenlinna (Finlanda) și Tartu (Estonia).

Dacă se va respecta formatul din trecut al concertelor din turneul Worldwired, s-ar putea ca spectactacolul să incorporeze utilizarea de drone. Din câte se pare, la interpretarea piesei Moth Into Flames, trupa a adus pe scenă în trecut 120 de micro-drone autonome care au zburat deasupra trupei.

Concert Metallica București – Bilete

Biletele în România la concertul Metallica de la București vor începe de la 235 de lei și vor ajunge până la 685 lei, conform împărțirii de mai jos.

Biletele vor fi putea fi achiziționate începând cu 28 septembrie la ora 10 și costul biletului va include și o variantă digitală a celui de al zecelea album Metallica în variantă digitală – Hardwired… To Self-Destruct.

Nu va fi prima oară când Metallica cântă la București. Trupa devenită sinonim cu muzica rock pentru foarte mulți pasionați ai genului a mai fost în România în 1999, pe stadionul Lia Manoliu din București, în 2008, pe Stadionul Cotroceni, și în 2010, la Romexpo, parte din celebrul „The Big Four” (Metallica, Slayer, Megadeth şi Anthrax) din cadrul Sonisphere.

Citește și: