Telefoane Digi Mobil potrivite pentru orice salariu din România

Telefoane Digi Mobil potrivite pentru orice salariu din România

Digi Mobil oferă telefoane bune la prețuri variate, pentru toate bugetele. Nu contează dacă ai un salariu mare sau mic, cu siguranță vei găsi un model potrivit buzunarului tău (și la propriu și la figurat).

Nu trebuie neapărat să fii director de bancă pentru a-ți permite un telefon performant. La Digi Mobil ai prețuri acceptabile la telefoane de calitate pe care ți le poți permite, chiar dacă ai salariul minim pe economie.

Samsung Galaxy Note 9, pentru cei cu un venit generos

Samsung Galaxy Note 9-24

Dacă venitul nu e o problemă pentru tine și ai nevoie de un telefon nou, poți alege noul Samsung Galaxy Note 9. Este cel mai nou telefon al companiei sud-coreene, ultimul din gama Note și-l laudă că ar fi cel mai bun.

Cel mai important aspect al lui Galaxy Note 9 este bateria imensă de 4.000 de mAh, care oferă o autonomie superioară multor flagship-uri. Modelul de la Digi vine echipat cu memorie RAM de 6 GB și memorie internă de stocare de 128 GB.

La Digi Mobil, Samsung Galaxy Note 9 este disponibil aici, la prețul de 4.500 de lei, la abonamentul Optim 2, de nici 2 euro/lună. La eMAG, telefonul e aici.

Nokia 7 Plus, de la Digi Mobil, dacă ai un buget mediu

Dacă nu câștigi nici mult, dar nici puțin, ai șanse să-ți iei un telefon bun, iar dacă ți-au plăcut vreodată telefoanele Nokia, modelul 7 Plus ar putea fi perfect pentru tine.

Nokia 7 Plus nu are un ecran cu tehnologie superioară, dar este un IPS de 6 inci, destul de generos, cu rezoluție full HD de 2160 x 1080 pixeli și raport aspect de 18:9.

Rulează cu Android Oreo, nu e cel mai recent, dar este stabil și bine optimizat. Are o memorie RAM acceptabilă, de 4 GB, memorie internă de 64 GB și cameră foto duală principală de 12 și 13 megapixeli. Camera secundară este perfectă pentru selfie-uri și are rezoluție de 16 megapixeli. Bateria este și ea suficient de mare, de 3.800 de mAh.

La Digi Mobil, Nokia 7 Plus e aici, la prețul de 1.800 de lei, la abonamentul Optim 2. Telefonul e și la eMAG, aici.

Digi: Huawei P20 Lite, un telefon care nu-ți va face “gaură” în buget

Huawei P20 Lite

Dacă nu-ți permiți decât un telefon chinezesc, dar vrei și calitate, Huawei P20 Lite ar fi o alegere potrivită.

Huawei P20 Lite dispune de deblocare facială, scaner de amprentă și încărcător reversibil cu încărcare rapidă. Ecranul copiază crestătura lui iPhone X, dar măcar ai un display de 5,8 inci. Cei 4 GB de RAM și 64 GB memorie de stocare nu sunt prea mulți, dar acceptabili pentru prețul pe care-l cere Digi. Camerele foto scot imagini bune la cei 16 megapixeli, iar bateria de 3.000 de mAh oferă autonomie de durată.

Huawei P20 Lite e disponibil la Digi Mobil la prețul de 1.550 de lei, la abonamentul Optim 2. Alternativ, la eMAG telefonul e aici.

Motorola G6 Play, telefonul bun și ieftin de la Digi

Motorola G6 PLay-1

Chiar dacă ai un salariu mic nu înseamnă că nu poți avea un telefon performant. În acest moment, Motorola e cea mai bună alegere dacă nu-ți permiți un gadget mai scump de 1.000 de lei.

Motorola G6 Play oferă performanțe de nivel mediu, dar ideale pentru o navigare zilnică și rapidă pe internet. Nu are decât 3 GB de RAM și 32 GB memorie de stocare, dar compensează cu ecranul de 5,7 inci, HD+ și procesor rapid.

Camerele principală și frontală au 13, respectiv 8 megapixeli și filmează în format full HD. De asemenea, ai și o baterie generoasă de 4.000 mAh.

Motorola G6 Play e disponibil la Digi Mobil la doar 800 de lei, împreună cu abonamentul Optim 2. La eMAG, telefonul e de găsit aici.