Moto G6 și Moto G6 Play, noile telefoane ieftine și bune marca Motorola

Moto G6 și Moto G6 Play, noile telefoane ieftine și bune marca Motorola

După un trimestru încărcat de lansări interesante, mai există câteva companii care au amânat dezvăluirile pentru luna aprilie a acestui an. Motorola se află în această categorie cu dispozitivele sale Moto G6 și Moto G6 Play.

Cei care au dezvoltat o fascinație pentru terminalele ieftine și bune de la Motorola, se vor bucura să afle că producătorul deținut de Lenovo se află pe ultima sută de metri înainte de lansarea noii serii G6. Aceasta va fi formată din două modele, Moto G6 și Moto G6 Play. Ambele vor avea o valoare de achiziție foarte mică și vor încerca să se adreseze unui public cât mai larg.

Moto G6 Play va fi mai ieftin dintre cele două. Aparent, are mari șanse să reușească să fie cel mai ieftin smartphone cu diagonala de 5,7 inci și o rezoluție nativă HD+. Configurația sa hardware va include un SoC Snapdragon 430 de tip octa-core tactat la 1,4 GHz.

Pentru captură, va avea pe spate un singur senzor principal de 13 megapixeli dotat cu tehnologia Rapid Focus. Acumulatorul de 4000 mAh ar trebui să fie mai mult decât suficient pentru o zi departe de priză, în timp ce sistemul de operare preinstalat va fi Android Oreo.

Fratele său un pic mai deștept va Moto G6. Acesta va avea același panou de 5,7 inci cu o rezoluție nativă HD+. Spre deosebire de G6 Play, acesta va ascunde la interior un SoC Snapdragon 450 un pic mai sprinten, dar la fel eficient energetic precum Snapdragon 430.

Cantitatea de memorie RAM va fi egală cu 3GB sau 4GB. În funcție de buget, vei putea opta pentru 32GB sau 64GB de memorie internă. Moto G6 va avea două camere principale, de 12, respectiv 5 megapixeli. Selfie-urile vor putea fi imortalizate cu 16 megapixeli. În mod suspect, acumulatorul este un pic mai mic, de doar 3000 mAh.

Ambele telefoane vor avea un senzor de amprentă sub ecran. Prețul de achiziție pentru Moto G6 Play va fi de 199 de dolari, în timp ce Moto G6 cu două camere va costa 249 de dolari.

Etichete: