Digi Mobil aduce super telefonul Samsung. Cât costă și ce are special

Digi Mobil aduce super telefonul Samsung. Cât costă și ce are special

Samsung a reușit să întoarcă ceva capete la început de toamnă. A promis telefonul cu patru camere. Acum, Digi Mobil îl listează și îți zice și prețul.

Digi Mobil listează noul telefon Samsung la toate tipurile de abonamente. Totuși, ține cont că perioada contractuală este de 24 de luni. Astfel, poți alege acest Samsung Galaxy A9 cu Digi Mobil Optim 2 la 1,92 euro pe lună, Optim 3 la 2,88 euro pe lună sau Optim Nelimitat la 4,8 euro pe lună.

Samsung Galaxy A9 e disponibil la Digi Mobil în precomandă. Până pe 28 noiembrie va fi astfel, iar livrările încep din 29 noiembrie. Prețul e de 2.600 de lei. Informațiile și planurile tarifare le găsești pe site-ul Digi Mobil aici.

Ce face special acest telefon Samsung listat de Digi Mobil la precomandă

Samsung Galaxy A9 (1)

Samsung Galaxy A9 a fost anunțat în România la începutul lunii noiembrie. Deocamdată, în afară de Digi Mobil, ceilalți operatori nu au niciun răspuns oficial în cazul disponibilității modelului.

Acesta s-a remarcat prin ansamblul de patru camere foto. În timp ce Samsung deja folosește două camere pe Galaxy Note 9 sau Galaxy S9 Plus, iar Huawei a trecut la trei odată cu P20 Pro, patru n-au mai fost. Patru la care se mai adaugă și una de 24 megapixeli pentru selfie.

Samsung Galaxy A9 (3)

Dinspre bliț spre capătul telefonului, camerele sunt următoarele: 

  • Prima e o cameră de 5 megapixeli f/2.2 folosită pentru măsurarea adâncimii de câmp și defocalizarea fundalului în fotografiile de tip portret.
  • A doua e camera principală de 24 MP f/1.7 și cu unghi obișnuit de cuprindere (aprox. 28 mm).
  • Urmează camera de 10 MP f/2.4 pentru zoom optic 2x. În distanță focală, înseamnă aprox. 55 mm.
  • În fine, cea de sus are 8 MP f/2.4 și un unghi de cuprindere de 120 de grade. Are o distanță focală de aprox. 10 mm.

Ca specificații, Galaxy A9 are un ecran de 6,3 inci Full HD+ S-AMOLED, un procesor Snapdragon cu opt nuclee de generație veche, 6 GB memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare (și suportă card microSD) și o baterie de 3.800 mAh. Cea mai proastă veste este că Galaxy A9 încă rulează Android Oreo. Va primi însă actualizare în 2019, când Samsung trece la One UI bazat pe Android Pie.

Citește și: