06 iun. 2018 | 19:45

Un nou joc Diablo este pregătit de către Blizzard

ACTUALITATE
Un nou joc Diablo este pregătit de către Blizzard

Diablo este unul dintre cele mai cunoscute jocuri video din istorie. Nenumărați gameri au petrecut ore în șir, omorând tot felul de creaturi, în speranța că va pica un loot bun.Cei care s-au plictisit de Diablo 3 și care așteaptă ceva nou de la Blizzard pentru universul Diablo pot respira ușurați. Producătorul de jocuri american le pregătește ceva.

Compania a publicat un anunț pentru un job prin care confirmă faptul că se lucrează la un nou titlu Diablo.

Jobul cu pricina este unul de „dungeon artist”, iar descrierea postului evidențiază clar că se lucrează la un nou proiect în universul Diablo. „Minionii iadului devin din ce în ce mai puternici…lucrăm la un nou proiect Diablo”, este menționat în anunț.

Totuși, multe detalii despre acest joc nou nu sunt disponibile, dar ar fi bine să nu ne așteptăm la ceva complet diferit față de restul jocurilor Diablo create până acum. „Candidatul ideal este cel care este pasionat de lumea întunecată a Diablo, cel care vrea să creeze jocuri grozave, ucigând milioane de monștrii și pentru a obține loot”, mai este menționat în anunțul de angajare.

Deocamdată, Blizzard nu a anunțat că lucrează la un nou titlu Diablo. Rămâne de văzut dacă noul proiect este un sequel (Diablo 4) sau altceva precum un expansion. Este posibil ca Blizzard să lucreze la un proiect mare deoarece jocul Diablo nu a mai primit conținut consistent de ceva timp.

E3 2018 se apropie cu pași repezi, dar nu știm dacă Blizzard va anunța un nou proiect, fie el Diablo sau altceva, în cadrul acestui eveniment.

Diablo 3 a fost anunțat pentru prima dată pe 28 iunie 2008 și a fost lansat în mai 2012, la 12 ani distanță de Diablo 2. Anul următor, pe 21 august 2013, producătorul american a anunțat la Gamescon că va lansa primul expansion al jocului, Diablo 3: Reaper of Souls. Expansionul a crescut nivelul maxim la 70, a introdus un nou personaj jucabil, Crusader, și au fost adăugat și alte îmbunătățiri jocului de bază. Reaper of Souls a fost lansat pe 25 martie 2014 pentru PC.