Deadpool 2 vine mai repede decât te așteptai

Deadpool 2 vine mai repede decât te așteptai

În continuare nu avem un trailer adevărat pentru iminentul Deadpool 2, dar măcar știm ca va apărea în cinematografe peste doar câteva luni.

Se discută deja de câțiva ani de un al doilea Deapool. Din momentul în care primul film din serie a intrat în istorie ca fiind cea mai profitabilă peliculă interzisă minorilor, era inevitabil că ne vom bucura de o continuare. Acum, avem în sfârșit o dată de lansare pentru creația cu Ryan Reynolds în rolul principal.

Primul Deadpool a apărut în 2016. La momentul respectiv, nu se mai auzise de un lung metraj cu super eroi și un rating de 18+. Respectiva decizie a fost justificată prin prisma numărului foarte mare de înjurături din film și a gradului surprinzător de mare de violență realistă. Din fericire pentru producători, fanii lui Reynolds au îmbrățișat conceptul, iar industria cinematografică a învățat o lecție importantă. De atunci, am mai văzut filme cu buget foarte mare, precum Logan, care au apelat la un format similar de producție interzisă minorilor.

Deși nu se cunosc foarte multe detalii despre povestea din Deadpool 2, se lucrează de mult timp la el, chiar dacă au fost întâmpinate o serie de probleme. Inițial, regizorul primul film, Tim Miller a decis să se retragă din al doilea proiect. A urmat apoi o perioadă de căutări, până când producătorii s-au decis să rămână pe David Leitch, cunoscut pasionaților de cinematografie de la noi datorită unor pelicule precum Atomic Blonde sau John Wick. Scenariul pentru Deadpool 2 va fi scris de aceeași Rhett Reese și Paul Wernick.

Revenind însă la data premierei pentru Deadpool 2, aceasta a ajuns online datorită celor de la Hollywood Reporter.  Inițial, s-a vehiculat data de 1 iunie, dar cei de la Fox au decis din diverse motive să aducă premiera cu două săptămâni în față. Asta înseamnă că pe 18 mai ne vom putea bucura de filmul Deadpool cu Ryan Reynolds, Josh Brolin în rolul lui Cable și Zazie Beetz în rolului personajului Domino.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: