Deadpool 2 are probleme și a intrat din nou în producție

Deadpool 2 are probleme și a intrat din nou în producție

Deadpool 2 este unul dintre cele mai așteptate filme cu super eroi din acest an, dar se pare că sunt ceva probleme cu versiunea ce ar fi trebuit să ajungă în cinematografe.

În teorie, mai sunt doar câteva luni până la premiera Deadpool 2. În practică, nu este exclus să întâmpine câteva întârzieri, din cauza faptului că producătorii au decis să mai filmeze sau refilmeze niște scene. Primele informații pe marginea acestui subiect au fost publicate de cei de la Collider.

Având în vedere că era planificat pentru luna mai a acestui an, Deadpool 2 trebuia să fie gata la această oră. Eventual, se afla în faza în care niște efecte speciale mai erau finisate într-un studio. La producțiile cu buget mare, se întâmplă de cele mai multe ori ca filmările să se încheie cu un an înainte premierei din cinematografe.

Deadpool 2 se pare că va reintra în producție și se vor mai filma câteva scene în plus din cauza feedback-ului obținut de la spectatori în vizionările de test. Deși noi nu avem foarte des ocazia să vedem filme cu câteva luni înainte de lansarea lor obișnuită de la cinema, marile studiouri organizează deseori sesiuni de vizionare cu variante nefinalizate ale peliculelor în SUA. La finalul acelor vizionări, sunt realizate sondaje, iar feedback-ul oamenilor prezenți în sală este luat în calcul pentru perfecționarea filmului.

În cazul Deadpool 2, filmul a primit un scor de 90-91 de puncte dintr-un maxim de 100. Valoarea este departe de a fi mică, dar rapoartele primite de la spectatori au inclus o doleanță importantă. Foarte mulți au fost supărați pentru că nu au văzut pe marele ecran mai multe scene cu Cable (Josh Brolin) și Domino (Zazie Beetz).

Acestea sunt două personaje noi din universul Marvel care apar pentru prima oară în Deadpool 2. Ca urmare, producătorii s-au conformat și au început să filmeze câteva scene suplimentare cu îndrăgitele caractere.

Deadpool 2 ar trebui să ajungă în cinematografe pe data de 18 mai, în aceeași perioadă în care Avengers: Infinity War și Solo: A Star Wars Story vor încerca să depășească toate recordurile de audiență.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: