Deadpool 2 primește un nou trailer, ca să înțelegi de ce l-ai așteptat

Deadpool 2 începe să fie promovat intens. După ce primul film a depășit toate recordurile de popularitatea și încasări, avem parte de un nou trailer.

A intrat în cartea recordurilor pentru cel mai profitabil film interzis minorilor. Mai mult decât atât însă, primul Deadpool a inspirat un nou trend în cinematografia mondială, demonstrând că violența excesivă poate fi combinată cu umorul inspirat, iar rezultatul este un succes. În contextul în care un film interzis persoanelor sub 18 ani a reușit să facă atâtea valuri, de atunci am mai văzut câteva pelicule cu același rating. Logan a fost de asemenea un succes răsunător, ajungând în cinematografe cu aceleași restricții precum Deadpool.

Ryan Reynolds speră că Deadpool 2 va reuși să repete performanța primului flm. Până vom afla însă cum va sta la capitolul încasări, avem parte de un nou trailer pentru al doilea Deadpool. Intitulat Meet Cable, clipul de câteva minute ne ajută să înțelegem mai bine poziția pe care o va ocupa personajul lui Josh Brolin în povestea peliculei.

În mod previzibil, trailerul la Deadpool 2 este încărcat cu secvențe suprinzătoare de acțiune și glume pe care nu o să le vezi niciodată în altă parte. Pentru un moment, acțiunea din trailer este pusă pe pauză pentru ca mâna virtuală a lui Cable să fie mai bine integrată în scenă. Din motive greu de înțeles, există niște referințe la Toy Story. Chiar dacă acelea nu au sens, amplifică umorul din Meet Cable.

,,Oamenii cred că înțeleg durerea, dar de fapt nu au nici un concept vizavi de cum funcționează.” Pentru ca pachetul să fie complet, Cable se aruncă la câteva afirmații demne de inscripționat pe tricouri. Câteva fețe familiare pot fi observate în trailer pentru a întări ideea că nu vom duce lipsă de similarități între primul și al doilea film.

Deadpool 2 va ajunge pe marile ecrane pe 28 mai și se anunță a fi unul ce merită văzut.

Alexandru Puiu
07:49 08.02.2018
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video