Dansul viral din care nu vei înțelege nimic rezumă fuga tinerilor după faimă

Dansul viral din care nu vei înțelege nimic rezumă fuga tinerilor după faimă

O mișcare de dans inventată de un adolescent supranumit „Blackpack Kid” a devenit virală pe internet. Dansul se numește „the floss” sau „flossing dance” și îi intrigă pe tinerii din Occident.

Acest trend a umplut internetul pentru că a fost preluat de câteva vedete americane. Mișcarea pare una simplă la prima vedere. Constă în mișcări ale bazinului și brațelor de la stânga la dreapta și invers, iar problema intervine odată cu rapiditatea. Mișcarea a fost inventată de un tânăr american din Lawrenceville, Russell Horning. Numele floss vine de la mișcarea pe care ața dentară o face atunci când îți cureți dinții.

Tânărul a devenit popular datorită cântăreței Rihanna, care a distribuit pe Instagram un filmuleț postat de acesta. Filmulețul a devenit un mare succes și a adunat până acum în jur de 8 milioane de vizionări.

În 2017, acesta a avut noroc cu o altă vedetă. Russell Horning a participat la emisiunea Saturday Night Live. Atunci, Katy Perry l-a invitat să danseze floss pe cântecul ei Swish Swish. Astfel, el a devenit cunoscut ca „Backpack Kid”. Mișcarea lui a ajuns și în lumea sportului. Jucătorul de fotbal american, Mack Hollins, de la Philadelphia Eagles s-a bucurat de o victorie executând pe teren dansul viral.

Dacă dai un search pe Youtube, îți vor apărea nenumărate videoclipuri cu oameni care încearcă să execute mișcarea, dar și câteva tutoriale care te ajută dacă nu te-ai prins cum se face. În plus, mișcarea este executată și de un personaj din jocul Fortnite.

Mai mult decât atât, aplicația Musical.ly a transformat dansul într-o provocare: Boom Floss Challenge. Cei care sunt interesați se pot filma în timp ce fac flossing, pe melodia Boom a DJ-ului Tiesto.

Citește și:
Sursa: Digi24
Etichete: