Dacia Brașovia, mașina superbă pe care ai vrea s-o scoți la plimbare

Dacia Brașovia, mașina superbă pe care ai vrea s-o scoți la plimbare
Sursa foto: TNDesign/Facebook

Dacia 1410 Sport redesign ar putea fi o mașină despre care ai jura că nu e produsă de români. Arată superb și Renault ar trebui să creeze așa ceva, curând.

În urmă cu doi ani, internetul românesc era fascinat de Dacia Logan de lux. Arăta superb în acel concept și sigur ai fi vrut să fie realitate. În 2018, din fericire, avem un concept nou și mai frumos. Se numește Dacia 1410 Sport redesign sau, pe scurt, Dacia Brașovia.

Creatorul acestui concept care seamănă cu un Mustang este Teodor Năstase, născut în Brașov și care locuiește în Iași. El și-a publicat creația pe pagina de Facebook TNDesign. E pasionat de mașini și pe site-ul său a adunat câteva concepte pe care le-ai vrea pe străzi.

De la BMW Limo la Dacia crossover, fiecare model are ceva futurist, dar și ceva nostalgie în el. El a creat și un model Tesla Roadster ceva mai arătos decât mașina pe care Elon Musk a trimis-o în spațiu cu un manechin la bord.

Dacă mai vrei să vezi încă un concept foarte frumos, poți arunca o privire pe-o Dacia 1310 gândită pentru raliuri. Aceasta a fost publicată pe DeviantArt și păstrează liniile iconice ale mașinii, dar folosește și elemente specifice unui vehicul de raliu.

[readmore]

Renault, dacă ar vrea să fie o companie și mai apreciată în România, ar putea reinventa câteva modele vechi. Modelul 1310 e unul dintre ele. Apoi, ar putea face din Logan o mașină mai spectaculoasă, așa cum s-a întâmplat cu Duster folosit pentru raliu. Acesta din urmă a fost construit de Renaul Sport și a fost gândit pentru celebra cursă de coastă de la Pikes Peak (Rocky Mountains, SUA). Așa a apărut Duster No Limit, un adevărat „monstru” de 850 de CP.

Vezi mai jos mai multe imagini concepute de Teodor Năstase pentru Dacia Brașovia. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: TNDesign