Dacia Logan de lux îți va schimba părerea despre mașina românească

Nu prea am întâlnit până acum oameni care să se declare fani Dacia Logan. Deși nu e o mașină neapărat proastă, designul anost e, fără îndoială, unul dintre motivele principale pentru care nu va ieși din sfera mediocrității.

Puiu Nicolae a trecut de bariera aceasta. În calitate de grafician care stăpânește tehnicile 3D, și-a imaginat cum ar arăta atât o Dacie Logan de lux, cât și una Mini. Botezată simplu Dacia Logan Lux, versiunea premium a mașinii e inspirată de la alte modele, cum ar fi Audi S7 Sportbackdar asta nu anulează efectul estetic.

Pe de altă parte, Dacia Logan Mini și Dacia Logan Eco reprezintă alt concept digital, care întruchipează versiunea românească a Smartului. Dacă ar exista, cele două automobile ar putea rezolva problema spațiului mic și a locurilor de parcare insuficiente.

[readmore]

Sunt slabe șanse să vedem aceste automobile pe străzi, cel puțin în viitorul apropiat, dar ne plac și poate, dacă le-am avea pe piață, am privi cu ceva mai multă încredere brandul din Mioveni. Mai multe randări puteți puteți vedea pe pagina Trei Dstudiomax Puiu.

Etichete: