Dacia Logan de lux îți va schimba părerea despre mașina românească

, 25 Oct, 16:27

Nu prea am întâlnit până acum oameni care să se declare fani Dacia Logan. Deși nu e o mașină neapărat proastă, designul anost e, fără îndoială, unul dintre motivele principale pentru care nu va ieși din sfera mediocrității.

Puiu Nicolae a trecut de bariera aceasta. În calitate de grafician care stăpânește tehnicile 3D, și-a imaginat cum ar arăta atât o Dacie Logan de lux, cât și una Mini. Botezată simplu Dacia Logan Lux, versiunea premium a mașinii e inspirată de la alte modele, cum ar fi Audi S7 Sportbackdar asta nu anulează efectul estetic.

Citește și: TOP telefoane ieftine pe care le poți cumpăra la ofertă

Pe de altă parte, Dacia Logan Mini și Dacia Logan Eco reprezintă alt concept digital, care întruchipează versiunea românească a Smartului. Dacă ar exista, cele două automobile ar putea rezolva problema spațiului mic și a locurilor de parcare insuficiente.

Sunt slabe șanse să vedem aceste automobile pe străzi, cel puțin în viitorul apropiat, dar ne plac și poate, dacă le-am avea pe piață, am privi cu ceva mai multă încredere brandul din Mioveni. Mai multe randări puteți puteți vedea pe pagina Trei Dstudiomax Puiu.

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail