Ghid pentru Facebook: cum muți fotografiile vechi în albume

Ghid pentru Facebook: cum muți fotografiile vechi în albume

Dacă le creezi de la început, este foarte ușor să lucrezi cu albume pe Facebook, atât de pe mobil, cât și de pe web. Din păcate, nu este la fel de simplu când vine vorba de fotografii vechi pe care le dorești mutate într-un album.

Ca orice utilizator de Facebook cu experiență, trăiești cu impresia că știi tot ce are de oferit platforma lui Mark Zuckerberg. Dincolo de aparență însă, lucrurile nu sunt chiar atât de simple pe cât te-ai aștepta, iar în privința funcționalității, există discrepanțe majore între ceea ce îți oferă aplicația de mobil și site-ul web. Nu ajută nici faptul că americanii optează pentru introducerea unor schimbări semnificative de interfață la fiecare câteva luni. După ce te-ai obișnuit cu un anumit mod de a-ți modifica securitatea contului, trebuie să accepți că vei găsi setările respective în altă parte.

În altă ordine de idei, dacă te confrunți cu problema din titlu și vrei să muți fotografiile vechi în albume pe Facebook, mecanismul nu este unul foarte elaborat. În plus, se aplică și la mutarea fotografiilor dintr-un album în altul. Din păcate pentru tine, nu funcționează decât de pe web.

Deci nu poți urma aceeași pași folosind aplicația Facebook de care ești nedezlipit. Eventual, poți încerca să urmezi pași de pe tabletă, folosind browserul tău preferat. Pe telefon, vei vedea aceeași interfață ca în aplicația omonimă cu aceleași limitări.

Intră pe Facebook.com și accesează-ți profilul personal. Fă click pe secțiunea de fotografii și intră la Fotografiile tale sau la Albume. Opțiunea care te interesează lipsește din meniul contextual al fotografiilor în care ești etichetat.

[readmore]

După ce ai găsit în Albume sau în Fotografii o imagine de interes, poziționează cursorul pe ea și optează pentru un click pe butonul cu creionul din dreapta sus. Din acel meniu contextual, fă click pe alege Mută în alt album. Imediat vei întâmpina o fereastră precum cea de mai jos.

Alege albumul în care îți dorești să muți fotografia din listă și apasă pe Mută fotografia pentru confirmarea operațiunii. Repetă procesul pentru fiecare imagine în parte. Din păcate, nu există un mecanism pentru eficientizare.

end Cum muți pozele vechi de pe Facebook în albume

Citește și: