Cubul Rubik care îți permite să te iei la întrecere cu alții

Cubul Rubik care îți permite să te iei la întrecere cu alții

Una dintre cele mai vechi și populare jucării din lume primește o actualizare de ultimă oră. Astfel, un startup din Israel face cubul Rubik mai competitiv ca niciodată.

Startup-ul Particula a inventat GoCube, care poate fi conectat la telefon și le permite utilizatorilor să joace împotriva altor persoane. Acesta marchează o evoluție majoră de când originalul cub Rubik, dezvoltat de sculptorul maghiar Erno Rubik, a fost lansat în 1974.

De atunci și până acum au fost vândute peste 350 de milioane de cuburi în întreaga lume. GoCube poate fi sincronizat cu smartphone-uri și tablete printr-o conexiune de tip Bluetooth, care le permite utilizatorilor să acceseze funcția Battle. Prin intermediul acesteia, doritorii se pot juca cu oricine din întreaga lume.

Funcția Battle le oferă utilizatorilor mai multe moduri, precum Versus Mode, Leaderboards, competiții live și altele. De asemenea, există mini-jocuri și diferite misiuni, pentru a face experiența mai interesantă.

Toate jocurile sunt disponibile în aplicația GoCube, care poate fi descărcată atât pe dispozitivele iOS, cât și pe Android.

Dacă îți dorești doar să-ți perfecționezi abilitățile, Particula a creat ghiduri interactive care te învață pas cu pas cum să fii pro.

Cubul este prevăzut cu mai mulți senzori care îi permit aplicației să urmărească fiecare răsucire pe care utilizatorii o fac. Senzorii îți pot spune cât de bine ai rezolvat pașii respectivi și, de asemenea, îți pot da sugestii pentru a face mișcări mai bune.

În cazul în care ai reușit să duci la bun sfârșit jocul și să câștigi, LED-urile cubului îți anunță victoria și încep să strălucească. Oficiali ai startup-ului spun că GoCube este cunoscut și sub numele de SpeedCube.

„Spre deosebire de cuburile obișnuite, care se blochează foarte mult, GoCube a implementat mecanisme care îi permit să fie rapid”, mai spun aceștia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: