Sylvester Stallone joacă alături de un român într-un nou film

Sylvester Stallone joacă alături de un român într-un nou film

Sylvester Stallone și-a surprins fanii cu prima imagine oficială a noului filmului legendar, Creed 2. Alături de el apare și un boxer român, de care Stallone e mândru.

Creed 2 este cel mai nou film care continuă legenda Rocky. Actorul, în vârstă de 71 de ani, a publicat posterul pe contul lui de Instagram, imagine în care apare Adonis Jahnson (Michael B. Jordan), fiul lui Apollo Creed, în timp ce se pregătește să lupte cu fiul lui Ivan Drago, Dolph Lundgren.

Fight time …FANPOSTER!!! Not official #creed 2 #healthylifestyle #rockybalboa1976

O postare distribuită de Sly Stallone (@officialslystallone) pe

Drago este luptătorul care l-a ucis pe Apollo Creed într-un meci de box. Creed este tatăl lui Adonis Jahnson, protagonistul „Creed”, apărut în 2015. Povestea „Creed 2” se va concentra pe lupta dintre fiul lui Creed, Adonis, protejatul lui Rocky Balboa (Sylvester Stalone), și fiul lui Ivan Drago, Viktor Drago.

Ceea ce nu mulți știu e că Drago este interpretat de un român, Florin „Big Nasty” Munteanu, un boxer de 27 de ani născut în Germania. Stallone a fost încântat de reușita românului, publicând pe Instagram o poză cu acesta, la care a adăugat și câteva cuvinte de laudă.

În orice caz, Creed 2 nu își va dezamăgi fanii nici de această dată. Filmul continuă viața lui Adonis, atât în ring, dar și în afara lui, relațiile și trăirile sale, problemele cu familia. În plus, mare parte din film se va concentra pe eforturile sale de a deveni campion. În orice caz, până la lansarea filmului, la jumătatea lui noiembrie a acestuia an, așteptăm mai multe imagini și postere oficiale, fie de la Stallone, fie de la alții. Astfel, nu ne rămâne decât să așteptăm și să numărăm lunile până când Creed 2 își va face debutul în cinematografe.

Citește și:
Sursa: USA Today