Instagram introduce cea mai așteptată funcție, partajarea postărilor

Instagram introduce cea mai așteptată funcție, partajarea postărilor

După Facebook, Instagram ar putea fi cea mai populară rețea de socializare, iar printr-o actualizare simplă, va dobândi și mai mulți fani.

În online, Instagram are o imagine mult mai bună decât Facebook printre utilizatori. Deși nu oferă neapărat un mediu lipsit de ură și agresivitate gratuită, întregul sistem din spate pune accent pe conținutul original postat de utilizatori. Indiferent dacă postezi un clip scurt sau un set de imagini, prin like-uri și comentarii se creează un sentiment de apartenență la o comunitate mult mai evident decât pe Facebook.

Instagram a evoluat frumos de-a lungul anilor. Nici măcar funcțiile împrumutate din Snapchat nu au fost nelalocul lor. În tot acest timp însă, a lipsit o particularitate pe care și-au dorit-o majoritatea amatorilor rețelei de socializare. Este vorba de posibilitatea partajării unei postări existente a altei persoane.

O funcție similară cu Share pe Facebook, noua opțiune din Instagram este momentan experimentată pe un număr limitat de utilizatori. Ca orice altă schimbare majoră, este dificil să-ți dai seama cum va fi primită de membrii platformei și o perioadă de teste este recomandabilă.

În trecut, dacă îți doreai să postezi din nou ceva ce ai văzut pe Instagram, trebuia să instalezi o aplicație dedicată în acest sens sau să faci o captură de ecran. Noul sistem va ușura enorm procesul. ”Testăm în permanență moduri prin care să-ți fie mai ușor să partajezi orice moment cu prietenii de pe Instagram.” Astfel au argumentat oficialii Instagram decizia integrării unui buton de partajare celor de la Engadget.

În mod previzibil, nu poți să partajezi mai departe decât o postare apărută pe un profil public, nu și pe unul privat. Este important de reținut că atunci când încerci să partajezi o postare, aceea nu-ți va apărea în fluxul propriu de pe Instagram ci în secțiunea Story, de unde va dispărea automat după 24 de ore.