Stallone și Kurt Russel joacă în Guardians of the Galaxy Vol. 2

Stallone și Kurt Russel joacă în Guardians of the Galaxy Vol. 2

Guardians of the Galaxy este unul dintre cele mai îndrăgite filme făcute de Marvel până acum, iar continuarea a creat deja așteptări destul de mari. 

În cadrul Comic-Con San Diego, regizorul James Gunn a făcut un anunț destul de important. Pe lângă Chris Pratt, Zoe Saldana și Dave Bautista, în Guardians of the Galaxy Vol. 2 vor apărea și actorii Kurt Russel și Sylvester Stallone. .

Sâmbătă seară, în cadrul evenimentului, cei prezenţi au putut urmări câteva imagini din trailerul producţiei, care se anunţă, potrivit americanilor de la Deadline.com, mai reuşită decât primul film. ”Guardians of the Galaxy Vol. 2”, produs de studiourile Marvel, este programat să apară pe 5 mai 2017, potrivit News.ro.

În Guardians of the Galaxy Vol. 2 se pare că vom afla adevărul despre trecutul lui Peter Quill, supranumit Star-Lord. Nu se știe ce rol va juca Stallone încă, dar Kurt Russel și-ar putea oferi vocea (și fața) personajului Ego, o planetă vie.

Nominalizat la Globurile de Aur, actorul Kurt Russell este cunoscut pentru rolurile jucate în filme ca ”Cei opt ticăloşi/ The Hateful Eight” (2015) şi  ”Maşina morţii/ Death proof” (2007), de Quentin Tarantino, ”Vanilla sky” (2001), de Cameron Crowe, ”Tango & Cash” (1989), de Andrey Konchalovskiy, unde joacă alături de Sylvester Stallone, şi ”Tequila Sunrise” (1988), regizat de Robert Towne. Născut pe 17 martie 1951, Kurt Russell a primit o nominalizare la Globurile de Aur pentru rolul din ”Silkwood” (1983), în regia lui Mike Nichols.

Sylvester Stallone, născut pe 6 iulie 1946, a devenit cunoscut pentru roluri principale în filmele de acţiune din francizele ”Rocky” şi ”Rambo”. A primit trei nominalizări la premiile Oscar, în 1977 şi 2016, la categoriile ”cel mai bun scenariu” şi ”cel mai bun actor”, pentru ”Rocky” (1976), şi pentru ”cel mai bun actor în rol secundar”, pentru ”Creed” (2015). În anul 2016, a primit Globul de Aur pentru cel mai bun actor în rol secundar în filmul ”Creed”, iar în 1992 a primit un premiu César onorific.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: