08 mai 2018 | 13:16

Noua conspirație despre extratereștri: iau energie din fulgerele de pe Pământ

ACTUALITATE
Noua conspirație despre extratereștri: iau energie din fulgerele de pe Pământ

Când vine vorba despre extratereștri și OZN-uri, apetitul unei anumite categorii de oameni este unul imens și pare că nu va lua sfârșit niciodată. Acum, un nou videoclip de pe canalul de YouTube „Secureteam10” dă naștere unei noi conspirații.

Videoclipul a fost încărcat pe data de 5 mai, iar realizatorul acestuia îți spune de la început că ne îndreptăm, cât de curând, către descoperirea extratereștrilor. Videoclipul conține imagini cu un „OZN de formă triunghiulară”, care a fost surprins odată cu un fulger, în Republica Cehă.

Bineînțeles, asta a dus la o idee, pe cât de futuristă, pe atât de deplasată pentru o minte cât de cât rațională: OZN-ul utilizează fulgerul ca sursă de energie, cu ajutorul unei tehnologii avansate. De asemenea, numele videoclipului este edificator în acest sens – „Ei locuiesc în fulgere”.

Teoreticienii conspirației au și o altă explicație pentru acest „OZN bizar”. Tyler Glockner, naratorul videoclipului, spune că naveta misterioasă în formă de triunghi călătorește, de fapt, prin fulger.

„Astăzi avem o captură uimitoare. Obiectul a fost lovit, capturat în interiorul fulgerului, sau energia fulgerului a izbucnit exact la momentul potrivit, când OZN-ul cobora peste Republica Cehă”, a declarat Glockner.

Videoclipul a devenit viral și a făcut mai mult de 225.000 de vizualizări în mai puțin de 24 de ore de la încărcare.

Secureteam10 este cunoscut pe YouTube pentru o serie de videoclipuri controversate, care documentează descoperirile extraterestre și pozele cu OZN-uri. În aceeași zi, canalul de YouTube a mai postat un videoclip, cu un alt pretins OZN. Acesta a strâns 350.000 de vizualizări în primele 24 de ore de la încărcare și prezintă o imagine a unei lumini strălucitoare care a fost văzută în Phoenix, Arizona.

Și în cazul acestuia, așa cum era de așteptat, conspiraționiștii și-au pus imaginația la contribuție. Comentariile de pe Facebook susțin că lumina bizară ar putea fi, de fapt, un OZN fals, fabricat de guvern, pentru a declanșa o invazie extraterestră.