16 feb. 2018 | 13:43

Cinci lucruri pe care să le facă femeia care a trecut prin scannerul cu raze X

ACTUALITATE
Cinci lucruri pe care să le facă femeia care a trecut prin scannerul cu raze X

O femeie din China s-a lăsat scanată cu raze X la gară, pentru că geanta pe care o avea conținea ceva prea valoros ca să fie lăsată singură.

La gara din Dogguan, China, polițiștii care urmăreau monitorul conectat la banda cu raze X n-au văzut doar bagaje, ci și o femeie așezată sugestiv, dar care avea un scop nobil. Femeia avea o geantă pe care nu s-a îndurat s-o lase să treacă singură prin scanner, probabil de teamă să nu fie altcineva înăuntru care să-i fure avuțiile.

Doza de radiații pe care a primit-o s-ar putea să-i facă rău, nici asta nu știm.

Că or fi fost bani, că or fi fost bijuterii sau piatra filozofală, asta nu e prea relevant. Ceva important trebuie să fi fost, altfel e greu să motivezi decizia de a-ți lua o doză nenecesară de radiații. Și totuși, femeia e o adevărată temerară dacă a intrat acolo ca să țină de geantă. Atât de temerară, încât ar fi recomandată și pentru alte situații.

Ar fi cea mai bună salvatoare de copii căzuți în fântâni
România se confruntă ocazional cu dramele copiilor căzuți în fântâni. E potențial de breaking news pentru posturile de televiziune, deoarece astfel de intervenții durează ore întregi și se lasă cu un crater în loc de grădină și, eventual, un copil însetat, înfometat și speriat, dar scos la suprafață.

Femeia din scanner nu s-ar gândi de două ori înainte să fie legată de picioare și coborâtă cu capul în jos la mare adâncime și într-un mediu cu oxigen scăzut, pentru a-l scoate pe cel mic de acolo. N-ar trebui decât să se subțieze un pic, scannerul arată că n-ar strica niște fitness.

Ar putea salva justiția și pe Laura Codruța Kovesi
Ai auzit atâtea știri despre cum justiția e luată cu asalt, despre cum Kovesi e pe cale de a fi arsă pe rug, așa cum ar spune CTP, și multe altele. Situația e adevărată, chiar dacă hiperbolizată. Când ”Puterea” e împotriva ta și pune mâna pe toate instituțiile, trebuie să ai un supererou alături.

Poate că femeia din scanner e ceea ce are nevoie DNA în aceste zile, un adevărat Cerber care să se pună în fața celor care cred că pot să îngenuncheze justiția.

Poate să-i înlocuiască pe cei de la SPP
Poate că femeia din scanner nu e de dreapta, fiind din China. Dar dacă ține la ce are alături, atunci ar face o treabă bună pentru a-i proteja pe membrii Guvernului, care au renunțat la protecția SPP.

Dacă tot se iradiază gratuit în timpul liber, poate că ar putea chiar să încaseze un glonț la locul de muncă. Sau poate nu, dar un lucru e sigur. Șansele să știe limba română sunt apropiate de 0, așa că membrii Executivului nu trebuie să se teamă că sunt ascultați.

Ar putea mânca alimente hipsterești și s-ar bucura de ele
Quinoa? Kale? Goji? Lapte de migdale? Sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le-ai putea mânca dacă vrei să trăiești sănătos, dar insipid. Așa cum probabil că s-a bucurat când a ieșit teafără din scannerul cu raze X, s-ar putea bucura și de mâncatul de uscături.

Probabil că deja a lăsat-o moale cu glutenul, ca să fie sigură că încape și altă dată prin scanner, când are de transportat valori.

[readmore]

Ar putea să sperie spiritele din pădurea Hoia-Baciu
Pădurea din Transilvania ajunge periodic în centrul atenției, fără să ajungem și noi la vreun rezultat concret. Ce e acolo? Oamenii intră, ies, dar nu vin prea lămuriți, cu toate că parcă au simțit că parcă ar fi fost ceva pe acolo.

După ce ți-ai luat o doză sănătoasă de raze X, probabil vezi viața altfel și ești gata să treci peste mici obstacole, cum ar fi strigoii, fantomele sau orice o fi în pădure și nu le dă pace oamenilor care intră, totuși, de bunăvoie acolo.