De la Digi, Orange sau Vodafone: cel mai ieftin Samsung Galaxy S9

De la Digi, Orange sau Vodafone: cel mai ieftin Samsung Galaxy S9
12:15 02.03.2018

Vrei să știi unde găsești cel mai ieftin Samsung Galaxy S9? Desigur, toți am vrea. Așa că am verificat toate listele de la operatori – Digi Mobil, Vodafone, Orange sau Telekom – ca să văd de unde l-ai putea lua la preț de-a dreptul extraordinar.

Galaxy S9 e văzut drept rival direct pentru iPhone X. E mai ieftin, în România chiar cu mult, și va fi deja în magazine de la mijlocul lunii martie.

Samsung Galaxy S9 e telefonul care a luat toată atenția de la MWC 2018 și a fugit cu ea în lume. Până și în România a ajuns la operatori în același timp cu restul lumii. Dacă vrei să alegi din oferta Digi Mobil, Orange, Vodafone sau Telekom, am făcut un exercițiu de imaginație ca să-ți arăt unde e cel mai ieftin. Sigur, asta vine cu o oarecare povară de abonament pe care îl plătești.

Samsung Galaxy S9 e disponibil în două versiuni: ecran de 5,8 inci și 6,2 inci, cu o cameră și cu două camere. Sunt două sau trei nuanțe de culoare, în funcție de cum îl găsești, dar cea mai populară este Lilac Purple, un fel de violet reinterpretat, sau, altfel spus, noul Rose Gold.

Cel mai ieftin Samsung Galaxy S9 la Orange

Samsung Galaxy S9 e disponibil la Orange în toate cele trei nuanțe: albastru, negru și violet. Cel mai scump abonament pe care îl poți alege cu număr nou este Orange Me 43 (circa 200 de lei pe lună). Mai există și un abonament Orange Pro 46, dar acesta e disponibil pentru persoane juridice. Prețul, e drept, e puțin mai mic.

  • Preț Galaxy S9: aproape 2.100 lei
  • Preț Galaxy S9 Plus: peste 2.500 de lei

Digi Mobil: Cel mai ieftin Samsung Galaxy S9

Din păcate, Digi Mobil nu oferă nicio opțiune bună pentru abonament. Astfel, prețul abonamentului nu îți influențează prețul telefonului. Așa, Galaxy S9 costă 4.000 de lei, respectiv 4.450 de lei pentru versiunea premium. Partea bună e că poți cumpăra telefonul în rate. Așa că mai jos regăsești prețurile pentru această opțiune.

  • Preț Galaxy S9: avans de 807 lei, rată de 133 lei pe lună (24 de luni)
  • Preț Galaxy S9 Plus: avans de 897 lei, rată de 148 lei pe lună (24 de luni)

Cel mai ieftin Samsung Galaxy S9 la Vodafone

Dacă nu-ți pasă de prețul abonamentului pe lună, s-ar putea ca la Vodafone să ai cea mai bună ofertă. Există abonamentul Super Red 89 pentru care plătești circa 415 lei pe lună.

  • Preț Galaxy S9: gratis
  • Preț Galaxy S9 Plus: circa 205 lei

Cel mai ieftin Samsung Galaxy S9 la Telekom

Are și Telekom un abonament gigant pe care îl poți folosi ca să iei un telefon la un preț foarte mic. Ba chiar e puțin mai scump pe lună decât ce oferă Vodafone. Astfel, dacă alegi Mobil 89, plătești aproape 418 lei pe lună, dar și prețul produsului e mai bun. Ține însă cont că la Telekom ai pretul telefonului în lei și abonamentul e în euro.

  • Preț Galaxy S9: 491 lei
  • Preț Galaxy S9 Plus: 890 lei

Dacă nu vrei de la operatori, eMAG listează Samsung Galaxy S9, în versiunea de 64GB, la prețul de 3.900 de lei. E disponibil în trei nuanțe de culoare (negru, albastru și mov). Dacă vrei să cumperi Samsung Galaxy S9 Plus, acesta are un preț de 4.400 de lei. Am rotunjit puțin prețurile, pentru că în limbajul de marketing al fiecărei companii și magazin online chiar există prețul 3.899 lei. În cazul oamenilor, nu există.

Cât despre telefon, poți citi un preview pentru Samsung Galaxy S9 ca să știi ce cumperi. Acest telefon ne arată, dacă mai era cazul, că 2018 va fi un an al actualizărilor. În cazul său, o actualizare este crucială: camera foto. Are și câteva opțiuni noi care să te ajute să fii mai amuzant sau să înțelegi mai bine alte limbi. Iar zona de business e dezvoltată un pic mai mult.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI