Lansările Apple de primăvară: noile produse înainte de iPhone

Lansările Apple de primăvară: noile produse înainte de iPhone

În urmă cu câteva zile, Apple a început să trimită invitații către mai multe publicații pentru un eveniment ce va avea loc în curând.

Inginerii Apple lucrează în permanență la produse noi. De câteva săptămâni însă, s-a întețit numărul zvonurilor referitoare la noi tablete. Noile telefoane ale companiei americane sunt lansate la mijlocul lunii septembrie sau în prima săptămână din octombrie.

Noile variante de iPad nu au însă o dată atât de precisă de lansare. Am văzut tablete noi lansate în primăvară, în vară la WWDC sau în toamnă. Ca urmare, nu este deloc exclus să le vedem programate pentru 27 martie.

Majoritatea conferințelor Apple din trecut s-au desfășurat în Palo Alto sau în Cupertino, foarte aproape de sediul companiei din San Francisco. În schimb, evenimentul de săptămâna viitoare va avea loc în Chicago, la un liceu. Locația exactă este Lane Tech College Prep High School din Chicago, statul Illinois. Data este este 27 martie 2018, iar ora este 10:00 a.m (20:00 ora României).

Păstrând rețeta din anii trecuți, invitația la eveniment este una cât se poate de criptică. Nu știe nimeni cu siguranță ce se va desfășura la eveniment, dacă va fi vorba de noutăți hardware sau câteva schimbări pe partea de software. Cel mai probabil însă, vom vorbi de câteva tablete noi.

Mărul de pe invitație pare să fie realizat cu un Apple Pencil într-un program de editare pentru iDevice-uri. În plus, majoritatea materialelor de marketing publicate de americani în ultimii ani au asociat iPad-urile cu elevi, studenți și alte proiecte educative.

În mod tradițional, cei de la Apple sunt foarte secretoși când vine vorba de informații despre viitoarele evenimente. Sunt curios dacă evenimentul de peste câteva zile nu va fi doar despre efoturile lui Tim Cook de a introduce programarea în licee și școli generale de pe teritoriul Statelor Unite ca materie obligatorie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: