Lansarea Apple iPhone 8, iPhone X, Apple Watch 3, Apple TV – video și imagini

Lansarea Apple iPhone 8, iPhone X, Apple Watch 3, Apple TV – video și imagini

Aici puteți urmări evenimentul Apple live:

iPhone 8 / iPhone X și alte gadget-uri despre care se vorbește, vor fi lansate în curând, cu toate detaliile legate de preț, specificații și alte informații, în cadrul evenimentului Apple. Urmărim evenimentul de astăzi, 12 septembrie, pregătiți cu noutăți, comentarii, comparații.

iPhone 8 / iPhone X: Lansare

Apple va veni cu trei smartphone-uri noi nouțe, pentru prima dată: iPhone X, iPhone 8 și iPhone 8 Plus. Ne-am obișnuit cu lansări singulare, Apple apărea ca o companie „exclusivistă”, cu un ritm propriu și un interes comercial aparte. Până acum, le-a mers destul des bine. Totuși, de data aceasta, zvonurile spun că vom vedea, în premieră, nu unul, ci trei telefoane. De altfel, numele „iPhone X” ar avea legătură cu „zece” – 10 ani de la lansarea primului iPhone.

Preț iPhone 8 / iPhone X

Dintre toate cele trei smartphone-uri Apple, primul va fi modelul premium, prețul iPhone X fiind așteptat a fi cel mai mare. Suntem curioși dacă va fi și mai scump decât toate celelalte telefoane de top de pe piață. Oricum, noile telefoane sunt o miză puternică pentru companie, aproape două treimi din vânzările Apple fiind generate de iPhone-uri.

Pentru prețul iPhone X, cel mai des a fost vehiculată suma de 1.000 euro, preț neatins până acum de alți producători. Așadar, dacă totul se va adeveri în această seară, bariera este și psihologică și ar putea restabiliza ideea unui iPhone scump, exclusivist, special.

În ceea ce privește prețul iPhone 8 și iPhone 8 Plus, se pare că va fi sub 1.000 euro, aceste modele fiind versiunile mai accesibile de iPhone.

iPhone 8 / iPhone X: Specificații

Modelul care se anunță a fi de top vine și cu dotări pe măsură. Toate zvonurile legate de specificații iPhone X vorbesc de un ecran aparte, cu ramă inexistentă pe trei dintre cele patru margini ale ecranului, panou de tip OLED, ceea ce ar fi o premieră în cazul smartphone-urilor Apple. O altă barieră doborâtă ar fi cea a spațiului de stocare, despre care se vorbește că va atinge 512GB.

Oricum, toate noile versiuni iPhone, cu specificații iPhone 8, iPhone 8 Plus sau iPhone 7S, împreună cu un nou Apple Watch și Apple TV, vor fi anunțate astăzi, pe 12 septembrie. De la ora 20 vedem telefonul, comentăm ce are și ce nu are, iar în următoarea lună va fi plin internetul de teste în care un Note 8, un LG V30 sau chiar un Huawei Mate 10 vor fi comparate cu noul smartphone Apple.

iPhone 8 / iPhone X: Așteptările pieței

Poate avântul considerabil și neașteptat al Huawei își spune cuvântul, poate de aici schimbarea de strategie, după atâta vreme. Este adevărat, Samsung rămâne lider în piața de mobile vândute, dar Huawei a reușit să declasifice Apple, printr-o mișcare, dacă nu remarcabilă ca valoare, măcar simbolică.

Să nu uităm că anul acesta se și împlinesc 10 ani de la lansarea primului iPhone, prin urmare sunt toate șansele ca zvonurile mărețe legate de niște specificații și un preț iPhone extraordinare să se adeverească. Evident, consumatori, investitori, concurență, toată lumea va fi astăzi cu ochii pe surpriza pregătită de Apple, e puțin probabil ca lucrurile să se întâmple ca anul trecut, când cei mai mulți au fost dezamăgiți de inovațiile iPhone 7 și de specificațiile care nu au dus telefonul pe primul loc.

Cert este că primii doritori au fost identificați în fața magazinului Apple din Sydney, Australia, conform postării pe Twitter a jurnalistului Luke Hopewell, preluat de 9to5Mac. Având în vedere că s-au așezat la coadă cu două zile înainte de eveniment, înseamnă că s-ar putea să aștepte aproximativ 10 zile până vor pune mâna pe noul smartphone Apple. Mulți dintre cei care s-au așezat la coadă pentru a fi primii posesori ai noului iPhone sunt dezvoltatori, iar avantajul de a avea un iPhone înaintea altora înseamnă timp pentru a dezvolta aplicații, pe care apoi le comercializează la momentul oportun. Efortul lor de a aștepta în fața magazinului este susținut, de prieteni, cu care mai fac schimb de așteptare, iar angajații magazinului Apple îi ajută cu încărcarea dispozitivelor și le asigură WiFi gratuit, ceea ce în State reprezintă ceva.

Cele mai anticipate zvonuri despre lansarea Apple și cum s-au confirmat:

  1. Trei iPhone-uri: iPhone X, iPhone 8 și iPhone 8 Plus, în loc de numai două smartphone-uri
  2. Face ID – o funcționalitate nouă, care presupune autentificarea doar prin scanare facială
  3. Animojis – emoticoane personalizate, realizate cu ajutorul Face ID, astfel încât să reflecte expresiile faciale ale utilizatorului și să îi și folosească vocea
  4. Apple Watch care să funcționeze ca un telefon – bifat
  5. Apple TV 4K
  6. Noi AirPod-uri

UPDATE:

Primul produs anunțat a fost Apple Watch 3, care va putea funcționa și ca un telefon. Va avea procesor cu două nuclee, Siri și conexiune la internet chiar și când nu ești lângă telefon. Apple Watch este în top peste Rolex, Fossil, Omega și Cartier, cu o creștere de 50% în fiecare an, de la Watch 2.

Apple TV vine cu o noutate majoră, de parteneriat Apple cu marile studiouri de la Hollywood. Interesant este că tot conținutul cumpărat până acum va trece automat la rezoluție 4K HDR fără niciun cost suplimentar. Noul Apple TV Va include o versiune nouă de tvOS și un procesor A10X, cu o performanță dublă față de cel anterior.

iPhone 8 Plus are o cameră de 12 megapixeli cu f/1.8 alături de una de 12 megapixeli cu f/2.8.

Schiller a anunțat că iPhone 8 are și un procesor nou de imagine, mai bun pentru fotografia în situații cu lumină puțină. Și dispune de reducere a zgomotului bazat pe hardware. Camera de pe iPhone 8 este de 12 megapixeli, senzor nou, stabilizare optică. Da, ambele modele de iPhone 8 vor avea stabilizare optică.

iPhone 8 va avea două versiuni: iPhone 8, cu ecran de 4,7 inci, și iPhone 8 Plus, de 5,5 inci. Are difuzoare stereo, procesor cu șase nuclee. iPhone 8 are un procesor cu 25% mai rapid decât telefonul de anul trecut. Placa grafică e cu 30% mai rapidă decât cea de pe A10.

iPhone X este telefonul care redefinește viitorul, după cum s-au exprimat oficialii Apple. Piesa de rezistență este noua funcționalitate Face ID, care mărește de 20 de ori gradul de siguranță al telefonului.

Citește și: