Top filme în 2018 pe care să nu le ratezi în toamna asta

Top filme în 2018 pe care să nu le ratezi în toamna asta

Dacă voiai un top filme pe 2018, atunci toamna asta aduce cu ea un val proaspăt de filme, care promit să te scoată din casă și să dai o fugă până la cel mai apropiat cinematograf.

Dacă serialele care apar toamna asta te lasă rece și ai prefera să nu îți iei angajamentul de a le începe, ai destule filme din care să alegi. Mai jos găsești un top filme pe 2018 care te va ajuta să decizi.

Top filme în 2018: A Simple Favor (14 septembrie)


Faptul că Anna Kendrick și Blake Lively apar amândouă în același film ar trebui să fie un motiv suficient să te duci la cinema să vezi acest film. Dacă asta nu te convinge însă, poate acțiunea o va face. Filmul este un thriller comico-erotic care urmărește povestea a două mame care se împrietenesc, iar una din ele dispare în mod subit. Căutarea acesteia dezvăluie însă secrete întunecate și nebănuite de nimeni.

A Star Is Born (19 octombrie)


Filmul de față a mai fost făcut și în 1954, cu Judy Garland, și în 1976, cu Barbra Streisand. De data aceasta, Lady Gaga pășește pe urmele lor, într-un rol care se anunță exploziv, dacă e să ne luăm după trailer. Povestea urmărește felul în care un cântăreț de muzică country, care a trecut de prima tinerețe și se luptă cu alcoolismul, se îndrăgostește de o tânără cântăreață, pe care caută să o propulseze către faimă.

Bohemian Rhapsody (2 noiembrie)


Producția filmului a fost plină de incidente – poate cel mai important fiind faptul că regizorul a dispărut în timpul filmărilor și a fost ulterior concediat. Chiar și așa, trailer-ul pare promițător. Actorul Rami Malek pășește în pielea legendarului Freddie Mercury, solistul trupei Queen, într-un rol crucial pentru cariera sa.

Top filme în 2018: The Girl in the Spider’s Web (9 noiembrie)

Această producție din top filme pe 2018 se bazează pe romanul omonim din seria „Millennium”, scris de David Lagercrantz. Este al patrulea roman din serie și primul care nu a fost scris de Steig Larsson, autorul primelor trei cărți. Filmul este plin de acțuune și urmărește povestea unei femei hacker și a unui jurnalist, care se trezesc prinși într-o rețea haotică de spioni, criminali cibernetici și oficiali corupți.

Top filme în 2018: Fantastic Beasts 2: The Crimes of Grindelwald (16 noiembrie)

Filmele din seria „Fantastic Beasts” duc moștenirea universului lui Harry Potter mai departe, pentru a bucura atât fanii vechi, cât și generațiile noi care nu au crescut cu dorința de a primi o scrisoare de la Hogwarts.

În acest film vom fi martori la bătălia dintre mult mai tânărul Dumbledore și maleficul vrăjitor Grindelwald și vom afla cum a fost implicat Newt Scamander în toată povestea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Marie Claire
Etichete: