Când se lansează telefonul pliabil Samsung și cât costă

Când se lansează telefonul pliabil Samsung și cât costă

Samsung lucrează la un telefon pliabil. Pe măsură ce posibila dată de lansare se apropie, din ce în ce mai multe informații apar pe internet despre acest telefon.

Conform unor detalii obținute de Wall Street Journal, telefonul pliabil va fi lansat la începutul anului următor. Va avea un ecran flexibil de 7 inci, dar și un alt display mai mic sub formă de bară care va fi amplasat pe exteriorul dispozitivului.

Dacă are 7 inci deja nu mai este smartphone și intră în teritoriul tabletelor, dar pentru că se poate plia, noul telefon Samsung probabil va putea fi ușor de manevrat, exact cum ai face acum cu un Samsung Galaxy S8 sau Samsung Galaxy S9.  Acesta ar urma să folosească un ecran OLED flexibil, dezvoltat de divizia de display-uri a companiei, astfel încât să ofere un telefon ultra-premium care să-i atragă pe cei interesați de acest concept.

Alte informații din piață arată că Samsung lucrează și la baterii curbate pentru acest dispozitiv. Conform unor surse din industrie, bateriile folosite în viitorul Samsung Galaxy X vor putea fi pliate și vor avea o capacitate destul de generoasă, între 3.000 și 6.000 mAh.

Valoarea ar trebui să fie cât mai mare, având în vedere dimensiunile ecranului. Acesta va avea 4,5 inci când e pliat și 7,3 inci atunci când telefonul este deschis.

Ceea ce este interesant și nu se știa până acum este prețul noului telefon. Ei bine, smartphone-ul, al cărui nume de cod este „Winner”, va costa cel mai probabil 1500 de dolari la lansare. Destul de mult sub suma vehiculată anterior, 1.900 de dolari.

Cele mai noi informații, divulgate de Ice Universe, cunoscut pentru că a făcut mai multe predicții corecte, ne arată că vom vedea telefonul pliabil înainte de S10, la CES 2019. Abia apoi vom vedea S10 la MWC în Barcelona.

Citește și: