Când începe Las Fierbinți, în caz că îți era dor de Celentano și Aspirina

Când începe Las Fierbinți, în caz că îți era dor de Celentano și Aspirina

Sfârșitul lunii îndrăgostiților ne va aduce sezonul 13 din „Las Fierbinți”, cel mai iubit serial al românilor.

Sezonul 13 din Las Fierbinți va începe marți, pe 27 februarie, de la ora 20.30. Personajele iubite precum Celentano, Aspirina, Giani, Robi și Dalida vor putea fi urmărite în fiecare marți și joi pe micile ecrane, de la ora 20.30.

După un an și jumătate de pauză, scenaristul Mimi Brănescu a revenit în echipa Pro TV și s-a ocupat de scenariul celui de-al treisprezecelea sezon al serialului iubit de atâția români. De asemenea, o altă revenire așteptată o face actrița Mirela Oprișor, interpreta Aspirinei. Ea a mai apărut și în episodul special difuzat în Ajunul Crăciunului.

Încă din primul episod, o vom vedea pe Aspirina cum intră în conflict cu Celentano, din pricina unei lucrări pe care el nu a realizat-o corespunzător. De asemenea, primarul Vasile protestează împotriva faptului că Robi, mâna lui dreaptă, se hotărăște să intre în „Asociația Polițiștilor Necorupți”.

Serialul Las Fierbinți se află pe primul loc în preferințele românilor. În 2017, a fost cel mai urmărit serial din România. Sezonul 12 a reușit să ajungă lider de audiență pe toate segmentele de public. Peste 2,2 milioane de români au urmărit serialul. A înregistrat o medie 12,2 puncte de audiență și 31,7% share la nivel de public comercial, cu vârste între 18 și 49 de ani.

Românii sunt fani și a producțiilor străine însă, cel puțin când vine vorba de cele văzute pe Netflix. În România, oamenii se îndrăgostesc de Netflix mai repede decât oriunde altundeva. Dacă până la a ajunge la prima sesiune de binging media globală este de 12 zile, la români este numai de trei zile. Lista celor mai vizualizate producții la români este condusă de Narcos. Este urmată de House of Cards și de Breaking Bad. Alte seriale de succes în România sunt 13 Reasons Why, Rick and Morty, Gossip Girl și Stranger Things.

Citește și: