Tot ce trebuie să știi despre cel de-al treilea sezon din Stranger Things

Tot ce trebuie să știi despre cel de-al treilea sezon din Stranger Things

Cu toții ne întrebăm ce se aude de al treilea sezon din Stranger Things, serialul care ne-a răsturnat lumea.

Se pare că zvonurile că va fi un al treilea sezon au fost confirmate. Creatorii serialului se pregătesc să scrie continuarea acțiunii din Stranger Things. Acțiunea a rămas în aer la finalul sezonului când am văzut că, deși Eleven a închis poarta către Lumea Răsturnată, monstrul Mind Flayer încă nu pare să își fi încheiat socotelile.

Cel mai probabil, în noul sezon, echipa va rămâne, în cea mai mare parte, la fel. Așadar, vom continua să vedem triunghiul amoros Steve-Nancy-Jonathan și relația strânsă dintre Joyce și Hopper. Mai mult, s-ar putea să primim și o continuare a poveștii lui Kali, „sora” pierdută a lui Eleven.

Stranger Things trebuie să evolueze

Un alt lucru pe care îl așteptăm cu nerăbdare este cum va evolua relația dintre Mike și Eleven. Sezonul trecut s-a încheiat cu reuniunea acestora la Balul Zăpezii, care a culminat cu un sărut. De asemenea, mai avem și triunghiul amoros Lucas-Max-Dustin, al cărui dinamică tensionată a rămas nerezolvată.

Noul sezon ne va arăta dacă Brenner trăiește sau nu și cum va influența acest lucru soarta lui Eleven, care a ajuns să își asume numele ei real, Jane, și să fie adoptată de Hopper.

Încă un aspect rămas în aer este cel al Lumii Răsturnate. Am văzut cum Will a fost exorcizat de Mind Flayer, iar acest proces a implicat împrăștierea de particule din monstru în lumea reală. Astfel, deși poarta a fost închisă, conexiunea dintre cele două lumi încă există.

Frații Duffer, creatorii serialului, au confirmat că în sezonul trei vom avea de a face cu un salt în timp. Vom urmări, așadar, călătoria celor mici prin adolescență.

În momentul de față nu avem o dată fixată pentru cel de-al treilea sezon. Între timp, ne putem alina dorul cu aceste teorii nebunești ale fanilor.

Citește și:
Sursa: The Sun