Când e Singur acasă pe Pro TV. Redifuzarea filmului, anunțată oficial

Când e Singur acasă pe Pro TV. Redifuzarea filmului, anunțată oficial
12:41 23.11.2018

Singur acasă revine pe Pro TV înainte de Crăciun. Deja a devenit o tradiție și, pentru români, e filmul care marchează perioada sărbătorilor de iarnă.

Singur acasă e un film lansat în 1990. În România, a fost difuzat de peste 10 ori, de fiecare dată pe Pro TV, înainte de Crăciun. Anul acesta, Singur acasă va fi difuzat în weekend.

Pentru a 14-a oară la rând, Pro TV va difuza Singur acasă. Filmul va putea fi vizionat pe TV pe 8 decembrie, sâmbăta, de la ora 20.

Filmul care împlinește 28 de ani a devenit o tradiție de Crăciun. Până acum, a fost difuzat de 13 ori, de când a început măsurătoarea de audiență în România.

Anul trecut, Pro TV a fost lider de audiență cu filmul difuzat tot într-o sâmbătă, pe 9 decembrie.

Singur acasă a avut anul trecut peste două milioane de telespectatori la nivel național. Asta a fost puțin peste media de un milion pe mediul urban (targetul) și media de 578.000 pe targetul comercial, conform Pagina de media.

Producția a avut o cotă de piață de 25,8%, ceea ce înseamnă că un sfert din români se aflau pe Pro TV.

Singur acasă, cu titlul original Home Alone, este un film de comedie de Crăciun din 1990. Filmul este scris și produs de John Hughes și regizat de Chris Columbus.

În film, Macaulay Culkin joacă rolul lui Kevin McCallister. Acesta rămâne singur acasă după ce familia a uitat de el. Totuși, chiar și așa, reușește să țină piept celor doi hoți care dau târcoale prin cartier.

Dacă n-ai ținut vreodată să vezi filmul, înseamnă că nu te-ai pregătit cu adevărat de Crăciun. Desigur, e disponibil și online, dar cumva a devenit tradiție în atâția ani să fie difuzat de Pro TV cu câteva zile înainte de Crăciun.

Filmul a fost nominalizat la două premii Oscar și la două Globuri de Aur. Este urmat de Singur acasă 2 – Pierdut în New York (1992).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI