Top filme de Crăciun pe care să le vizionezi alături de cei dragi

Top filme de Crăciun pe care să le vizionezi alături de cei dragi

Top filme de Crăciun: în acest articol am inclus câteva dintre producțiile de care vă puteți bucura alături de cei dragi de Sărbători.

Pentru că ne aflăm într-una dintre cele mai frumoase perioade ale anului, am realizat un top filme de Crăciun pe care să le vizionați alături de persoanele dragi. Topul include câte ceva pentru toată lumea, indiferent dacă sunteți fani ai genurilor acțiune, comedie sau thriller.

Top filme de Crăciun – Home Alone

Seria de filme Home Alone (sau Singur Acasă) ne încântă în fiecare decembrie. Numeroasa familie McCallister pleacă în mare grabă la Paris să sărbătorească Crăciunul, dar îl uită pe acasă pe Kevin, cel mai tânăr membru al familiei. Kevin, care are doar opt ani, trebuie să înfrunte doi hoți care se pregătesc să-i jefuiască casa crezând-o nelocuită. Astfel, copilul se vede nevoit să pună tot felul de capcane pentru a-și apăra locuința.

National Lampoon’s Christmas Vacation

Poate unii dintre voi nu sunt mari fani Chevy Chase, dar în acest caz, merită să-i acordați o șansă actorului american. Acțiunea este una relativ simplă: Clark Griswold și familia lui se pregătesc pentru un Crăciun alături de rude, însă lucrurile nu merg așa cum se așteptau ei. Aceasta este povestea clasică a unui om care învață, într-un fel sau altul, adevărata însemnătate a Crăciunului.

Top filme de Crăciun – Bad Santa

Willie T. Stokes, jucat de Billy Bob Thornton, este un Moș Crăciun extrem de rău. Stokes și camaradul său au obiceiul de a jefui magazinele în fiecare an îmbrăcați ca Moș Crăciun și elful sau. De această dată, însă, un copil de opt ani le va da planurile peste cap.

Batman Returns

Batman Returns este dovada că un film nu trebuie în mod neapărat să se concentreze asupra Crăciunului pentru a fi vizionat cu plăcere în această perioadă. Singurul film cu Batman inclus în top filme de Crăciun este regizat de Tim Burton și reprezintă o continuare a filmului din 1989. Îi are în prim-plan pe Michael Keaton în rolul super-eroului titular, pe Danny DeVito, în rolul lui Penguin, și pe Michelle Pfeiffer, în rolul Selinei Kyle (Catwoman).

Top filme de Crăciun – Elf

Acest top filme de Crăciun include numeroase comedii, iar Elf este una dintre cele mai reușit. Povestea filmului se concentrează asupra unui om crescut ca un elf la Polul Nord care, după ce a produs mai multe stricăciuni în comunitatea elfilor datorită mărimii sale, este trimis la New York pentru a-și descoperi adevărata identitate. Dacă sunteți în căutarea unui film care să vă stârnească râsul, producția lui Jon Favreau este ideală.

How the Grinch Stole Christmas

Cunoscut de mulți drept ”The Grinch”, acesta a fost inspirat din filmul de televiziune din 1966, care este bazat pe cartea cu același nume a lui Dr. Seuss. Potrivit Wikipedia, The Grinch ocupă locul doi în clasamentul filmelor de Sărbători cu cele mai mari încasări din istorie, cu aproximativ 345 de milioane de dolari. De asemenea, producția a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun machiaj, astfel că nu avea cum să lipsească din acest top filme de Crăciun.

Top filme de Crăciun – Kiss Kiss, Bang Bang

Kiss Kiss, Bang Bang are puține în comun cu Crăciunul în afara costumului de Moș Crăciun purtat de Michelle Monaghan. Este una dintre acele producții care nu au avut un mare succes la box-office, dar care s-au bucurat de review-uri foarte bune din partea criticilor. Atât Robert Downey Jr., cât și Val Kilmer își interpretează extrem de bine personajele, iar filmul conține câteva dintre cele mai amuzante replici din ultimele ani.

Die Hard

Am lăsat Die Hard la final deoarece îl consider cea mai bună producție din acest top filme de Crăciun. Într-adevăr, următoarele titluri ale seriei nu au fost impresionante, însă eroismul de care a dat dovadă John McClance luptându-se în turnul Nakatomi cu teroriștii conduși de Hans Gruber va ocupa întotdeauna un loc special în istoria cinematografică.

18:41 / 24.12.2016