Premiera eMAG pentru Black Friday 2018: de unde îți vei ridica produsele

Premiera eMAG pentru Black Friday 2018: de unde îți vei ridica produsele

eMAG s-a pregătit serios de Black Friday 2018. Tocmai de aceea îți pune la dispoziție noi modalități prin care vei putea să intri în posesia produselor comandate.

eMAG, cel mai mare magazin online din România, va da startul reducerilor de Black Friday 2018 pe 16 noiembrie. O veste e însă mai importantă, înainte de ziua reducerilor.

De la 1 noiembrie extinde rețeaua de puncte de ridicare a comenzilor. Mai precis, îți vei putea ridica tu produsul, fără să mai interacționezi cu cineva sau să mai aștepți curierul. Întrucât vor fi foarte multe comenzi, eMAG vrea probabil să faciliteze procesul de comandă – plată – ridicare produs.

Prin urmare, eMAG va lansa așa-numitele Express Lockers înainte de Black Friday 2018. Sunt niște dulapuri unde vei putea să-ți ridici comanda printr-o simplă scanare a unui cod QR.

Pentru început, vor fi disponibile 40 de astfel de puncte de ridicare a produselor. Retailerul online plănuiește să amenajeze 100 de Express Lockers până la finalul acestui an. Cel mai mare avantaj e că vor fi deschise non-stop. Imediat cum va ajunge coletul la punctul de ridicare, vei primi un SMS prin care vei fi informat că îți poți ridica pachetul.

Astfel, dulapurile eMAG vor putea fi găsite chiar și în benzinăriile OMV și Petrom. Sunt spații publice, amplasate într-o zonă exterioară, accesibile și te vei putea duce oricând să-ți iei produsele.

Proiectul Express Lockers va fi lansat de la începutul lunii vitoare, dar este unul de anvergură care se va dezvolta traptat pe tot parcursul anului 2019. Pe viitor, după ce Black Friday 2018 va fi trecut, eMAG va permite chiar și plata cu cardul a produselor la aceste puncte de ridicare accesibile 24/7.

Totodată, magazinul plănuiește să introducă și plata cu cardul prin link de plată, facilitate care va fi lansată la începutul anului viitor. „Serviciul va fi disponibil pentru comenzile livrate în showroom, la Poșta Română sau prin curier”, a declarat Iulian Stanciu, director executiv eMAG, într-o conferință de presă în care a prezentat noutățile.

Înainte de Black Friday 2018, eMAG va mai susține o conferință de presă. Vom fi acolo să-ți oferim cele mai noi informații despre evenimentul reducerilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: