Cât costă Huawei Mate 20 Pro în România: preț la Digi Mobil, Orange și eMAG

Cât costă Huawei Mate 20 Pro în România: preț la Digi Mobil, Orange și eMAG

Huawei Mate 20 Pro a fost anunțat în Londra pe 16 octombrie. Orange și Digi Mobil, dintre operatori, și eMAG îl au deja în ofertă. Iată la ce prețuri îl poți cumpăra.

Huawei Mate 20 Pro e concurentul direct pentru Samsung Galaxy Note 9 și iPhone Xs Max. Are o baterie mare, un ecran pe măsură și câteva specificații impresionante. Se remarcă și prin camera foto – modul de trei senzori – și cu un scanner de amprentă în ecran.

La ora publicării acestui articol, operatorii telecom Orange și Digi Mobil îl aveau deja listat în magazinele online. Din piața liberă, eMAG l-a listat la precomandă.

Cât costă Huawei Mate 20 Pro la eMAG

Huawei Mate 20 Pro pret
Noul telefon Huawei a fost anunțăt la un preț de 1.050 de euro pentru Europa.

Noul smartphone Huawei va fi disponibil în România în trei nuanțe de culoare: negru, albastru și Twilight. eMAG le aduce pe toate trei și le are deja în magazinul online.

Huawei Mate 20 Pro e, în acest magazin, la precomandă până pe 31 octombrie. Dacă plasezi o comandă, primești cadou un kit de accesorii speciale: încărcător wireless și un nano card de memorie de 128 GB. Prețul este de 4.600 de lei. Găsești telefonul la eMAG aici.

Cât costă Huawei Mate 20 Pro la Orange

Huawei Mate 20 Pro
Telefonul în timpul prezentării din Londra.

Orange listează noul telefon Huawei cu un abonament Orange Me 45. Totodată, precomenzile sunt deschise până pe 31 octombrie, iar livrarea e promisă pentru 1 noiembrie. Nuanțele în care poți cumpăra telefonul sunt aceleași ca mai sus, fără diferență de preț între ele.

Orange Me 45 îți aduce internet național de 17 GB (cu 12,61 GB în roaming), nelimitat minute și SMS-uri naționale și în roaming, dar și 800 de minute internaționale. Plătești 45 de euro pe lună. La acest abonament, Huawei Mate 20 Pro costă peste 1.860 de lei. Dacă îl iei cu banii jos, costă aproape 4.700 de lei. Pe site-ul Orange găsești telefonul aici.

Cât costă Huawei Mate 20 Pro la Digi Mobil

Huawei Mate 20 Pro
Modulul camerei foto de pe Huawei Mate 20 Pro.

La Digi Mobil poți alege Huawei Mate 20 Pro în două nuanțe de culoare: negru sau Twilight. Sunt la același preț. Totodată, de la Digi Mobil poți cumpăra telefonul cu trei tipuri de abonamente, de la 1,92 euro pe lună până la 4,8 euro pe lună. Prețul telefonului este de 4.700 de lei, neblocat în rețea. Găsești informațiile pe site-ul operatorului.

Condițiile de precomandă rămân aceleași: până pe 31 octombrie și livrare de la 1 noiembrie.

Huawei Mate 20 Pro – Cele mai importante specificații

  • Procesor: Kirin 980 pe 7 nanometri (fabricat și dezvoltat de Huawei)
  • Memorie RAM: 6 GB
  • Ecran: 6,4 inci AMOLED 2K+ (cu crestătură în partea de sus) și raport de aspect 19,5:9
  • Spațiu de stocare: 128 GB (cu nanoSD de până la 256 GB)
  • Cameră foto: 40 megapixeli f/1.8 – wide la 27mm, 20 MP f/2.2 – ultra wide la 16 mm și 8 MP f/2.4 – telefoto 80 mm cu zoom optic 3x
  • Cameră frontală: 24 MP f/2 (alături de un senzor 3D)
  • Port: USB-C
  • Baterie: 4.200 mAh cu încărcare rapidă pe cablu (70% în 30 de minute) și wireless (telefonul poate încărca wireless și alte telefoane)
  • Sistem de operare: Android Pie cu interfața EMUI (navigare prin gesturi, ca bonus)
  • Altele: rezistent la apă și praf (IP68)
Citește și: