ASUS ROG Phone: ce preț au telefonul și accesoriile

ASUS ROG Phone: ce preț au telefonul și accesoriile
Sursa foto: Macworld

ASUS ROG Phone este cel mai nou dispozitiv din nișa telefoanelor de gaming, iar acum ai ocazia să afli și ce preț are acesta, dar și ce preț au accesoriile aferente.

ASUS ROG Phone va putea fi cumpărat la precomandă chiar de pe 18 octombrie, asta dacă ești dornic de un telefon de gaming cu specificații de top. Smartphone-ul vine în două variante, una cu 128 GB de stocare, iar alta cu 512 GB de spațiu.

Dacă te interesează modelul cu mai puțină stocare, acesta va costa 900 de dolari, în vreme ce varianta cu 512 GB de ta costa 1.100 de dolari. Nu există și informații despre când vor începe livrările dar accesoriile vor fi disponibile în trimestrul al patrulea.

Telefonul ROG vine cu destul de multe accesorii, între care Mobile Desktop Dock. Acesta te ajută să conectezi telefonul la un monitor 4K și poți adăuga chiar și o tastatură și un mouse. Prețul acestui dock este de 230 de dolari.

Dacă vrei modulul TwinView Dock, va trebui să plătești 400 de dolari; acesta îți adaugă un al doilea ecran telefonului. WiGig Dock este util dacă vrei să transformi ASUS ROG Phone într-o consolă portabilă de gaming, pe care o poți conecta chiar și la televizor. Există și un controller fizic pentru asta, Gamevice, iar acesta are prețul de 90 de dolari. Dock-ul despre care am vorbit anterior costă 330 de dolari.

ASUS Professional Dock te ajută să conectezi telefonul la un ecran și are la pachet un port Ethernet Gigabit, iar acesta te va costa 200 de dolari. În final, o carcasă dedicată te va costa 60 de dolari.

Telefonul e destul de scump, accesoriile sunt și ele scumpe, în total te-ar costa 1.310 dolari. Rămâne de văzut de ce popularitate se va bucura smartphone-ul la lansare, mai ales la pachet cu accesoriile.

Sursa: engadget.com