Assassin’s Creed: Odyssey va continua franciza în Grecia Antică

Assassin's Creed: Odyssey va continua franciza în Grecia Antică

La mai puțin de un an de la lansarea Assassin’s Creed: Origins, Ubisoft deja a dezvăluit în mod oficial următorul titlu din serie. Acesta va fi intitulat Assassin’s Creed: Odyssey.

Înainte de Origins, Ubisoft Montreal a luat o pauză de la dezvoltarea de noi jocuri din seria Assassin’s Creed. Titlurile nu mai erau de mult timp privite cu ochi buni de către public, iar faptul că erau livrate cu o serie stufosă de bug-uri și probleme de stabilitate, nu le-a ajutat cauza. Între timp, oficialii Ubisoft s-au regrupat și au petrecut câțiva ani lucrând la Origins. Jocul ancorat în Egiptul antic a ajuns să fie unul dintre cele mai profitabile din serie, cu niște note foarte bune primite de la majoritatea criticilor.

Pentru a nu pierde valul de interes din partea gamerilor, compania a dezvăluit de curând numele următorului joc din serie. Anunțul a fost făcut pe Twitter printr-un teaser de câteva secunde și a venit la mai puțin de 24 de ore după ce un site franțuzesc a publicat un breloc cu același nume inscripționat pe el.

 

Viitorul Assassin`s Creed va fi intitulat Odyssey, iar acțiunea se va desfășura în Grecia Antică. Odyssey este de fapt o referință la una dintre cele mai populare scrieri ale lui Homer. Autorul grec a rămas în mentalul colectiv pentru Iliada și Odiseea.

[readmore]

Momentan nu se cunosc foarte multe particularități despre noul joc, deși clipul de câteva secunde pare să ne aducă aminte de o secvență memorabilă din filmul 300, în care un spartan împinge de pe o stâncă un inamic. Mai multe detalii oficiale vom afla în cadrul târgului de gaming E3 2018. În privința lansării, este foarte probabil ca Assassin’s Creed: Odyssey să nu ajungă pe PC, PS4 și Xbox One înainte de 2019. Adevărul îl vom afla la peste aproximativ două săptămâni.

Assassins-Creed-Odyssey-Leaked-Keychain

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: