21 feb. 2018 | 21:55

Assassin’s Creed Origins devine o lecție de istorie, dacă voiai așa ceva

ACTUALITATE
Assassin’s Creed Origins devine o lecție de istorie, dacă voiai așa ceva

Din prisma efortului investit în reconstituiri istorice, Assassin’s Creed Origins este unul dintre cele mai spectaculoase jocuri despre Egipt, iar acum îl poți explora în tihnă.

Assassin’s Creed Origins este un joc de aventură foarte bine realizat ce continuă, într-o oarecare măsură, firul epic al celorlalte titluri din serie. Acțiunea sa se petrece în Egipt, iar dacă ești fascinat de istoria piramidelor, a sfinxului și a faraonilor, îți va fi greu să-l lași din mână. Pe lângă toate misiunile destul de agresive însă, Origins te lasă de acum înainte să te bucuri de decoruri, mitologie și istoria Egiptului.

Existau de câteva săptămâni zvonuri despre o actualizare importantă pentru Assassin’s Creed Origins. Este vorba de un mod de joc complet nou, intitulat Discovery Tour. Opțional, ai putea să-l percepi ca fiind un mod educațional de a explora tot ce are să-ți ofere cel mai recent joc al celor de la Ubisoft.

Noua actualizare este complet gratuită și poate fi descărcată atât pentru console, cât și pentru PC. Opțional, dacă vrei să-ți introduci micuțul în tainele Egiputului, acest mod de joc lipsit de violență și misiuni poate fi achiziționat separat pentru sistemele cu Windows, fără jocul complet Assassin’s Creed Origins.

După ce ai activat noul mod de joc, te vei putea bucura de un pelerinaj fără stres prin viața egiptenilor de acum câteva mii de ani, în perioada în care se desfășoară acțiunea jocului.

Având în vedere volumul foarte mare de informații audio care acompaniază pelerinajul tău, ai putea să faci asocierea cu ghidul audio pe care îl primești când vizitezi anumite muzee. În acest mod de joc, nu trebuie să te lupți cu nimeni, nu îndeplinești misiuni, personajul tău nu evoluează și nu există vreun scop pe care trebuie să-l atingi.

După finalizarea turului, câștigi și mai multă libertate pentru a te bucura de tot ce are de oferit universul digital din Origins.

Assassin’s Creed Origins

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele