E3 2018: Assassin’s Creed Odyssey a fost dezvăluit și e spectaculos

Assassin’s Creed Odyssey a fost subiectul mai multor speculații în ultimele săptămâni și se pare că zvonurile au fost adevărate. Jocul a fost anunțat în mod oficial la E3 2018.

Cum marii producători de telefoane nu mai sunt la fel de pricepuți în a-și ascunde terminalele înainte de dezvăluirea lor oficiailă, se pare că și Ubisoft nu a putut să țină secret dezvoltarea celui mai nou Assassin’s Creed. Deja de câteva săptămâni știam că va fi vorba un Assassin’s Creed Odyssey, un joc a cărui poveste se desfășoară în Grecia Antică.

După ce Assassin’s Creed Origins te-a plimbat prin cele mai interesante locații din Egipt, încărcate de mit și legendă, Odyssey te va pune în pielea unui mercenar spartan ce va fi nevoit să exploreze teritoriul Greciei Antice.

Momentan, nu se cunosct foarte multe detalii despre povestea ce va fi spusă în noul joc, dar Ubisoft pare să te introducă într-un univers foarte similar cu mediul din filmul 300. Vei putea parcurge întregul set de misiuni din Assassin’s Creed Odyssey prin pielea a două personaje, ambele de origine spartană. Numele lor sunt Alexios și Kassandra. Introducerea unui personaj feminin este o formă de aliniere la trendul diversificării din cele mai multe jocuri lansate în ultimii ani.

Oficialii Ubisoft au menționat că întregul joc va fi mult mai elaborat decât în anii trecuți și fiecare gest al jucătorului va influența modul în care evoluează acțiunea. Cu alte cuvinte, va fi mult mai puțin linear decât în trecut. Cei care au avut ocazia să experimenteze un scurt demo la E3 2018 au menționat că Odyssey se apropie și mai mult de un RPG clasic comparativ cu Origins. Personajul tău are mari șanse să fie central în conflictul dintre Atena și Sparta.

Assassin’s Creed Odyssey se va lansa oficial pe data de 5 octombrie 2018 pentru Xbox One, PS4 și PC. Nintendo Switch nu este pe listă.

Alexandru Puiu
12:17 12.06.2018
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video