Cerințe de sistem de care trebuie să știi pentru Assassin’s Creed Odyssey

Cerințe de sistem de care trebuie să știi pentru Assassin’s Creed Odyssey

Ubisoft se pregătește să lanseze cel mai nou joc din seria Assassin’s Creed. Acțiunea sa se va petrece în Grecia Antică și va purta numele Assassin’s Creed Odyssey.

Ne apropiem cu pași repezi de lansarea Assassin’s Creed Odyssey. Cel mai nou joc din îndrăgita serie se anunță a fi unul foarte impresionant, cu multă libertate de mișcare și o poveste complexă. La fel ca în anii trecuți, vom vorbi de o lansare cross-platform. Titlul va fi disponibil pentru PlayStation 4, Xbox One și PC-uri cu Windows.

Dacă posesorii de console nu trebuie să aibă niciun fel de emoții legate de calitatea experienței de gaming, utilizatorii de PC s-ar putea arăta nevoiți să investească într-un upgrade pentru desktop-ul sau laptopul din dotare.

Cerințele minime de sistem și cele recomandate au fost publicate de curând de către Ubisoft Kiev, studioul responsabil de dezvoltarea versiunii pentru computere tradiționale. Echipa de la Ubisoft Kiev colaborează îndeaproape cu dezvoltatorul principal, Ubisoft Quebec. În același timp, încearcă să ofere posesorilor de PC-uri cu Windows o experiență optimizată, lipsită de referințe către varianta de PS4 sau Xbox.

Ca să te joci Assassin’s Creed Odyssey, ai nevoie de cel puțin un Intel Core i5-2400 sau AMD Ryzen 3 – 1200 sau AMD FX 6300 cu 8GB RAM și minim un GeForce GTX 660 sau AMD Radeon R9 285. Spațiul de stocare necesar este de 46GB, iar acest pachet ar trebui să fie suficient pentru o experiență de gaming în 720p cu 30 de cadre pe secundă.

Saltul până la Full HD 1080p cu 30FPS necesită un procesor Intel Core i7-3770, un AMD Ryzen 5 – 1400 sau AMD FX- 8350 cu 8GB RAM. Placa video recomandată este o NVIDIA GeForce GTX 970 sau AMD Radeon R9 290X. O experiență de gaming în 4K pe Windows 10 implică o investiție importantă într-un Intel Core i7-7700 și un GeForce GTX 1080.

Assassin’s Creed Odyssey se va lansa pe 5 octombrie 2018 pe PlayStation 4, Xbox One și PC.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: