Schimbările importante aduse de noul iPad Pro 2018

Schimbările importante aduse de noul iPad Pro 2018
Florin Cașotă
Florin Cașotă
14:30 09.10.2018

Apple a lansat noile iPhone Xs, dar nu a terminat cu produsele pentru 2018. Compania americană va lansa noi modele de iPad și Mac.

Apple nu a anunțat nimic oficial, dar există destul de multe indicii care să ne facă să credem că anul acesta o să vedem o nouă tabletă iPad și noi Mac-uri. Cei de la 9to5Mac au primit informații din interiorul companiei despre noile produse.

Vor exista două modele de tablete cu Wi-Fi și două modele cu conectivitate LTE. De asemenea, noul iPad va avea un ecran mai mare și ramele dispozitivului mai mici (la fel ca la iPhone X, dar fără breton) și nu va avea un buton de Home. Drept urmare, tableta va fi deblocată prin metoda Face ID, prezentă deja pe smartphone-urile Apple.

Pentru că iPad este o tabletă și este folosită atât pe orizontală, cât și pe verticală, Face ID va funcționa în ambele moduri. Ceea ce nu poate decât bucura pentru că nu ar fi fost plăcut să punem tableta pe verticală de fiecare dată când vrem să o folosim.

Un alt lucru interesant la iPad Pro 2018 este faptul că va avea un port UBS-C prin care vei putea scoate video 4K HDR către un monitor extern. În plus, utilizatorii vor avea acces la un nou set de setări pentru monitoarele externe precum rezoluție, HDR și luminozitate.

Noua tabletă Apple va veni alături de un nou model de Apple Pencil, iar acesta se va conecta automat la tabletă atunci când stylus-ul este în apropiere. Ceea ce nu știm acum este dacă acest stylus va funcționa și cu modelele anterioare de tabletă.

Un alt lucru pe care iPad Pro 2018 îl aduce este un conector magnetic pentru accesorii. Acesta va fi amplasat în spatele iPad-ului și va permite conexiunea a diferite accesorii precum tastatura Smart Keyboard.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: 9to5mac
Etichete: