Cel mai enervant lucru de pe Android trebuie rezolvat imediat

Cel mai enervant lucru de pe Android trebuie rezolvat imediat

Există multe lucruri pe care să le iubești la sistemul de operare Android, dar există în continuare destule probleme, iar acesta este cea mai enervantă.

Sistemul Android este actualizat an de an și fiecare versiune vine cu lucruri noi sau se aduc îmbunătățiri unor caracteristici din versiunile anterioare. Totuși, este foarte enervant că aceste noi versiuni ale sistemului de operare ajung foarte greu la companii precum Samsung, Huawei sau OnePlus.

Android Pie este cea mai nouă versiune și ți-am prezentat aici mai multe motive pentru care merită să faci un upgrade, dar, din păcate, foarte puține telefoane au acestă versiune și, drept urmare, foarte puțini oameni au experimentat schimbările aduse de Google.

Ca să îți dai mai bine seama despre ce vorbesc trebuie să știi că în octombrie, cele mai recente rezultate, Google a spus că Pie era pe 0,1% din telefoane, la două luni de la lansare.

În 2018, doar câțiva producători au adus Android Pie pe telefoanele lor: Huawei pe Mate 20 Pro (o să aducă sistemul și pe alte telefoane în curând), OnePlus pe OnePlus 6T și Motorola pe mai multe dispozitive.

Samsung a anunțat că va aduce Android Pie pe S9 până la finalul anului (depinde unde locuiești pe glob), însă majoritatea telefoanelor vor trece pe Android Pie în 2019, ceea ce este stupid.

Se pare că utilizatorii de Samsung S9 din Germania, Elveția, Italia, Olanda și Turcia vor putea încerca Android Pie în acest an. Restul vor trebui să aștepte. Deținătorii de Note 9 trebuie să aștepte până în februarie 2019, iar utilizatorii de Note 8 și S8 vor trebui să aibă răbdare până în martie 2019, cel puțin.

De ce durează atât de mult ca producătorii să adopte noul sistem de operare? Am scris despre asta într-un alt articol. Pe scurt, trebuie să ia sistemul Google și să-l adapteze, să aplice skin-ul peste el și să-l testeze.

Este stupid să dai peste 1.000 de euro pe un telefon și să nu ai acces la cele mai noi funcții ale sistemului Android. Poate Samsung și alți producători ar trebui să lucreze mai îndeaproape cu Google ca acestă trecere să se facă mai repede.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: Gizmodo