Google Pixel 2 XL are probleme noi cu ecranul

Google Pixel 2 XL are probleme noi cu ecranul

Google Pixel 2 a fost un smartphone ce s-a bucurat de review-uri foarte bune online. De când a ajuns însă la utilizatori, a supărat foarte multe persoane.

A fost lansat în luna octombrie, dar în doar câteva săptămâni de disponibilitate, a fost subiectul multor știri cu conotații negative. Din păcate pentru Google, Pixel 2 este departe a fi un telefon perfect. Deși se comportă foarte bine pe perioada unui review de câteva zile, câteva săptămâni sunt suficiente ca să-ți dai seama căte lucruri pot să meargă prost cu un telefon.

Frustrarea celor care au investit o sumă foarte generosă într-un Pixel 2 a început cu culorile pale de pe ecran, menite să fie un pic mai realiste decât a majorității smartphone-urilor de top de pe piață. Deși acea particularitate se pare că se va remedia printr-o actualizare, e puțin probabil să se întâmple același lucru cu un microfon care nu mai preia sunete. Nici nu are rost să mai menționăm că au ajuns la utilizatori telefoane Pixel 2 fără sistemul de operare Android sau că unii utilizatori au observat că anumite elemente de interfață tind să devină întipărite în ecran ca o ceață din cauza unor limitări ale tehnologiei OLED.

Cele mai recente vești proaste pentru utilizatorii de Google Pixel 2 XL au fost publicate de Android Police. Din câte se pare, este suficient să faci o vizită scurtă pe forumul oficial al utilizatorilor de produse Google  pentru a vedea că microfoanele telefoanelor tind să nu mai funcționeze. Aparent, este o problemă de hardware, deoarece experiențele neplăcute cu microfonul sunt evidente atât în timpul realizării unui apel telefonic, cât și atunci când încerci să interacționezi cu Google Assistant sau să folosești alte aplicații de tip VoIP.

Unii utilizatori și-au dat seama că problema se rezolvă suflând foarte puternic în dreptul microfonului, deși este recomandabil să nu folosești un compresor, aspirator sau alt gadget în acest scop. Momentan nu știm cât de răspândită este problema, dar reprezintă cu siguranță cea mai recentă pată neagră pe CV-ul unui gadget atrăgător.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: