Microsoft are o veste bună pentru abonații Office 365

Microsoft are o veste bună pentru abonații Office 365

Dacă optezi pentru utilizarea legală a pachetului Microsoft Office, din totdeauna, a fost foarte rentabil să te abonezi la Office 365. Printr-un update, oferta respectivă a devenit și mai atrăgătoare.

Office 365 este un produs Microsoft cu o vechime destul de mare pe piață ce se pretează într-un set stufos de circumstanțe. Acesta se reflectă în plata unui abonament anual de aproximativ 430 de lei pentru uz casnic, dacă ai cinci membri ai familiei cărora vrei să le creezi conturi separate.

Opțional, pentru o singură persoană, poți achita 300 lei pe an. Acestea au fost limitele stabilite în urmă cu câțiva ani, dar sunt valabile și astăzi.

Începând cu data de 2 octombrie,  Microsoft a decis să elimine limita referitoare la numărul de sisteme pe care poți instala Office 365, în cazul în care ești abonat. În prezent, ca abonat la Office 365 Home poți instala pe 10 dispozitive diferite (desktop-uri, laptopuri, tablete și smartphone-uri) asociate unui număr de cinci utilizatori.

Ca abonat la Office 365 Personal esști limitat la un computer (PC sau Mac) și o tabletă. Toate aceste limitări vor fi eliminate începând cu data de doi octombrie.

De la momentul respectiv, orice abonat la Office 365 poate instala o versiune complet funcțională a pachetului office pe un număr nelimitat de dispozitive, cu același cont.

În mod previzibil, trebuia să existe o limitare în altă parte, pentru a se diferenția numărul mare de pachete Office 365 pe care gigantul din Redmond le are în ofertă. Acea diferențiere va veni din numărul de aparate care pot fi online, cu același nume de utilizator, în același timp.

Aparent, cu un singur abonament la Office 365 Home, cinci persoane pot folosi Word, Excel, PowerPoint, Outlook sau OneNote în același timp, indiferent câți au instalat pachetul respectiv cu același cont.

Tot de pe 2 octombrie, numărul licențelor la care ai acces cu un abonament Office 365 Home va crește de la cinci la șase, pentru toți utilizatorii, indiferent de momentul în care s-au abonat. Nu va exista nicio creștere a prețului pentru niciunul dintre tipurile de abonamet.