28 oct. 2014 | 09:30

Microsoft Office 365 dă peste cap planurile rivalilor, oferind stocare nelimitată utilizatorilor

ACTUALITATE
Microsoft Office 365 dă peste cap planurile rivalilor, oferind stocare nelimitată utilizatorilor

Pentru că există o concurenţă acerbă în domeniul spaţiului oferit în cloud prin diferite servicii, Microsoft oferă spaţiu nelimitat abonaţilor la Office 365.

Office 365 OneDrive nelimitat

Dacă vă aflaţi printre utilizatorii de Microsoft Office, noua ofertă a gigantului din Redmond s-ar putea să vă facă ziua mai frumoasă. Având în vedere că cei mai mulţi dintre noi ne-am obişnuit să profităm de spaţiul în cloud oferit de diverse companii, este de apreciat gestul celor de la Microsoft.

La preţul la care DropBox, BitCasa sau Google Drive vă oferă spaţiu nelimitat, cei de la Microsoft au decis să vă ofere şi o licenţă de Office 365. Printr-un articol recent pe blogul OneDrive este detaliată noua promoţie. Orice abonat la , Personal sau University, în următoarea perioadă, în loc de 1TB de spaţiu, va primi spaţiu de stocare nelimitat pe OneDrive fără nici un cost suplimentar. Propagarea completă a noii oferte va dura câteva luni, deşi utilizatorii de vor fi nevoiţi să aştepte un pic mai mult.

Acesta este al doilea upgrade important oferit de compania lui Satya Nadella abonaţilor la Office 365. În prima parte a acestui an a fost făcut saltul de la 15GB de spaţiu până la 1TB, iar acum vedem spulberată şi cea de a doua limitare. Deşi ar trebui să nu dureze foarte mult până când veţi avea acces la spaţiul suplimentar, dacă vă grăbiţi, puteţi apela la înscrierea pe o listă specială printr-un click pe acest link.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele