Ce schimbări va aduce noul iPhone X pe care îl vei vedea în toamnă

Ce schimbări va aduce noul iPhone X pe care îl vei vedea în toamnă

Un videoclip nou și detaliat despre viitoarele trei modele iPhone X care vor fi lansate pe piață în această toamnă, ne dezvăluie dimensiunile și designul telefoanelor.

Publicat pe canalul de YouTube Macotakara, videoclipul arată trei machete 3D care reprezintă un foarte posibil design al celor trei iPhone X anunțate pe internet. Toți fanii Apple sunt curioși și așteaptă cu nerăbdare măcar anunțurile oficiale ale companiei, dar, până atunci ne mulțumim cu diverse zvonuri și presupoziții despre cele trei telefoane.

Videoclipul de pe Macotakara oferă o perspectivă mai detaliată despre iPhone X.

Primul este modelul iPhone X cu ecranul cu diagonala de 5,8 inci, dar sunt dezvăluite niște dimensiuni noi: 143,65 mm x 72,03 mm și cu o grosime de 7,69 mm. Aceste cifre arată că telefonul ar putea fi cu 1,1 mm mai lat decât ce se credea până acum, însă discrepanța poate fi dată și de mprimea butonului de pornire.

Cel care prezintă modelele 3D le compară și cu actualul iPhone X și cu o carcasă din silicon, pentru a-ți face o idee cât mai clară despre dimensiunile viitoarelor modele.

Al doilea iPhone X care este scos în evidență este cel cu ecran despre care se spune că va avea diagonala de 6,4 inci. Schema indică dimensiunile 157.53mm x 77.44 mm și o grosime de 7.85 mm. Această versiune poate fi cel mai bine comparată cu iPhone 8, care este cu 1 mm mai scund, dar cu 1 mm mai lat. Dar va avea același ecran OLED și cu același raport de aspect ca actualul iPhone X.

În plus, iPhone X  cu ecran de 6,4 inci pare mai subțire cu 0,37 mm decât actuala versiune, ceea ce îi conferă mai multă eleganță, corelată și cu dimensiunile mai mari. Cu actualul iPhone X se aseamănă și când vine vorba de camera foto de pe spate, ce pare că va încorpora același senzor True Depth.

[readmore]

Ultimul, dar nu cel din urmă iPhone este cel cu ecran cu diagonala de 6 inci. Schema ne arată dimensiuni de 150.91 x 75.72 mm. Grosimea lui ar putea fi de 8.47 mm, ceea ce-l plasează undeva între actualul  iPhone X și iPhone 8.

Sperăm că spre finalul verii vor apărea și niște confirmări oficiale din partea Apple, pentru că toate zvonurile și presupozițiile încept deja să ne obosească.

Sursa: 9to5mac