Xiaomi Mi Mix 2: cel mai frumos telefon ajunge online în noi imagini

Xiaomi Mi Mix 2: cel mai frumos telefon ajunge online în noi imagini

Mai sunt doar câteva zile până când Xiaomi va lansa cea de a doua iterație a arătosului smartphone, dar Xiaomi Mi Mix 2 a ajuns deja online.

În urmă cu aproximativ un an, cei de la Xiaomi au făcut valuri la nivel global prin lansarea unui telefon unic. Deși au mai existat smartphone-uri cu o ramă foarte subțire pe laterale până la acel moment, acesta a fost primul care avea o ramă inexistentă pe trei dintre cele patru margini. Din multe puncte de vedere, era cel mai futurist gadget de pe piață, chiar dacă nu s-a comercializat oficial decât în teritorii asiatice.

Deși era destul de scump, vânzările se pare că au fost suficient de mari încât Xiaomi să investească într-un urmaș. Xiaomi Mi Mix 2 va fi lansat pe 11 septembrie 2017, cu o zi înaintea evenimentului de lansarea pentru iPhone 8. Având în vedere că Mi Mix 2 este un telefon foarte așteptat, multe detalii despre aparat au ajuns deja online până la această oră.

În cadrul celei mai recente serii de zvonuri publicate pe internet cu referire la Xiaomi Mi Mix 2, vedem telefonul în toată splendoarea sa, chiar dacă este împărțit în două fotografii. Este evident că, din perspectiva designului, își va păstra marginile inexistente pe trei laturi, dar latura inferioară va fi mai subțire ca în trecut, iar pe laterale va fi mai curbat decât acum un an.

xiaomi-mi-mix-2-2

Dacă se confirmă, Mi Mix 2 se pare că va fi construit în jurul unui Snapdragon 835 cu 6GB RAM și o memorie internă de 64GB. Nu era exclus să fie primul telefon cu Snapdragon 836, dar Qualcomm nu a confirmat momentan lansarea acelui SoC. În rest, partea din față va fi acoperită cu un ecran de 6,2 inci de tip AMOLED cu o rezoluție nativă de 2960 x 1440. Acumulatorul ar putea fi de 4.500 mAh.

Xiaomi Mi Mix 2 va fi lansat în China pe 11 septembrie. Nu putem decât să sperăm că producătorul asiatic va face eforturi pentru a-l aduce în Europa pe canale oficiale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: