Specificațiile Xiaomi Mi Mix 2 au ajuns online și ar putea fi cel mai bun telefon chinezesc

Specificațiile Xiaomi Mi Mix 2 au ajuns online și ar putea fi cel mai bun telefon chinezesc

Xiaomi Mi Mix a fost unul dintre cele mai atrăgătoare smartphone-uri lansate în 2016, iar acum ne pregătim de lansarea unei versiuni actualizate.

Xiaomi a anunțat anul trecut în septembrie un telefon spectaculos. Fără margini pe trei dintre cele patru laturi, dispozitivul era extrem de futurist comparativ cu telefoane de top de la Apple, Samsung, Huawei și alții. Nu s-a comercializat global, iar prețul nu a fost unul foarte mic, dar mulți internauți au visat la el. Între timp, a ajuns chiar și în România pe canale neoficiale.

Având în vedere că în această lună se împlinește un an de la lansarea Xiaomi Mi Mix, producătorul asiatic pregătește lansarea unei noi variante. Cu numele previzibil de Xiaomi Mi Mix 2, telefonul a avut deja parte de un teaser oficial pe care îl puteți vedea mai jos. Acesta nu ne oferă foarte multe detalii despre aspectul aparatului, dar putem fi convinși că va păstra o mare parte dintre trăsăturile de design, mai ales când vine vorba de eliminarea marginilor pe trei dintre cele patru laturi.

Lansarea oficială a Xiaomi Mix Mix 2 a fost programată pentru 11 septembrie, cu o zi înaintea evenimentului de anunțare dedicat iPhone 8. Fără să avem o sursă oficială pentru aceste detalii tehnice, specificațiile viitorului terminal de top al Xiaomi au ajuns deja online. Acestea au fost publicate de Gizchina.com.

Dacă se confirmă speculațiile, Xiaomi Mi Mix 2 va fi construit în jurul unui panou fără rame de 6,2 inci cu o rezoluție nativă de 2960 x 1440 pixeli. Procesorul folosit va fi un Snapdragon 836 de la Qualcomm, o variantă un pic mai rapidă de Snapdragon 835 ce nu a fost momentan confirmată de americani. Având în vedere suprafața destul de mare, telefonul va ascunde la interior un acumulator generos de 4400 mAh și o memorie internă de 256GB. Acesta ar putea fi primul Xiaomi cu Android 8.0 Oreo din fabrică.

Cu alte cuvinte, viitorul Xiaomi va putea concura de la egal la egal cu gadgeturi de top de la majoritatea producătorilor din piață. Rămâne să vedem dacă vor reuși chinezii să-l aducă oficial în diverse colțuri ale globului.

xiaomi-mi-mix-2

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: